BG Dog Forum.com - Форум за кучета. Породи Кучета - Какво трябва да знаем за кучето - Произход, анатомия, физиология, поведение и др

Административни => Прочети преди да се регистрираш!!! => Темата е започната от: Иван Панайотов - vano в 29.06.2009 21:02:34Титла: Прочети преди да се регистрираш!!!
Публикувано от: Иван Панайотов - vano в 29.06.2009 21:02:34
bgDOGFORUM.com е форум посветен на най-добрия приятел на човека кучето.

Във форума, за разлика от други подобни, правилата са по-строги, но пък ще се гарантира пълна свобода на словото.
Форум bgDOGFORUM.com няма да робува на никакви имена или киноложки организации. Форумът е независим и ще дава дума на всеки, който има какво да каже по въпросите отнасящи се до кучетата и кучкарството в България.

Регистрацията във форум bgDOGFORUM.com е свободна и безплатна, но става след одобрение от администраторите. След регистрация всеки потребител ще може свободно да чете, да редактира собственият си профил, да разглежда профилите, да изпраща лични съобщения и имейли на другите потребители от форума.

За да получи право да пише във форума, всеки поребител трябва да се представи чрез лично съобщение до администраторите. Ако администраторите одобрят потребителя, ще му дадът право да пише във форума. Освен това към никнейма му ще бъде изписано и истинското му име.

Това се прави със цел предотвратяване на анонимното плюене и множеството никнейми на даден потребител.