Автор Тема: Благородството на звезда от световна величина  (Прочетена 7528 пъти)

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1648
  • Обичам ви, Прекрасни Животни!
Стивън Сегал осинови куче в Румъния
Холивудската екшън звезда Стивън Сегал осинови улично куче, докато снима филм в Румъния.

Актьорът в момента снима новия си филм A Good Man в източноевропейската страна и в свободното си време посетил приют за животни в Букурещ в неделя.

Сегал, който е известен любител на животните, толкова се привързал към един от питомците, черно куче на име Гривей, че решил да осинови животното чрез дългосрочна програма на приюта. Така той ще може да плаща за грижите за кучето, въпреки че не може да го отведе със себе си в Америка, пише БГНЕС.

Сегал ще праща пари всеки месец, за да плаща за престоя на Гривей в приюта. Освен това актьорът дарил голямо количество кучешка храна. Той заяви пред журналисти, че се надява да привлече вниманието към големия брой улични кучета, които ще бъдат избивани.

Източник: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1176038
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон

Николай П.Пенев - NIKE

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 19
Мен лично реакцията на Стивън Сийгъл не ме изненадва,защото преди да стане актьор той е нещо много повече от това,да е звезда от Холивуд.
NIKE-Когато мъдрецa сочи звездите,глупакът гледа пръста му!

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1648
  • Обичам ви, Прекрасни Животни!
Мен лично реакцията на Стивън Сийгъл не ме изненадва,защото преди да стане актьор той е нещо много повече от това,да е звезда от Холивуд.

Сигурно е така! Защото източните  бойни изкуства учат човека, занимаващ се с тях, не само как да се защитава, но и на нещо много по-важно - възпитават го в хуманен и достоен начин на живот!
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон