Автор Тема: Въпроси относно форума  (Прочетена 44258 пъти)

Николай Атанасов - cynology

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 2509
  • I want to know
    • Center of Experimental Cynology
Re:Въпроси относно форума
« Отговор #60 -: 21.10.2010 10:24:50 »
Дали и възможно в часовете за публикуване на различните материали да се включват и тези от 12 до 24ч., за по-лесно ориентиране при разглеждане на началната страница.

Промених го

Благодаря!

Апък аз така и не разбрах какво правите, какво променяте...
The More I See Of Men, The More I Admire Dogs !

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1648
  • Обичам ви, Прекрасни Животни!
« Отговор #61 -: 21.10.2010 12:53:55 »
Дали и възможно в часовете за публикуване на различните материали да се включват и тези от 12 до 24ч., за по-лесно ориентиране при разглеждане на началната страница.

Промених го

Благодаря!

Апък аз така и не разбрах какво правите, какво променяте...

Часа в датата да не е от 0 до 12, а от 0 до 24 за да е по-ясно кога е писано съобщението
Точно така.
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #62 -: 21.10.2010 13:01:45 »
Това изречение "Часа в датата да не е от 0 до 12, а от 0 до 24 за да е по-ясно кога е писано съобщението", вкарано като текст от мен, не съм го писал аз, а е добавено от някого в последствие.

Кой е влизал в профила ми и добавял от мое име ?!

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #63 -: 21.10.2010 13:02:25 »
Сега пък изречението изчезна ?

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 3697
    • www.bgdogs.net
« Отговор #64 -: 21.10.2010 13:11:14 »
Това изречение "Часа в датата да не е от 0 до 12, а от 0 до 24 за да е по-ясно кога е писано съобщението", вкарано като текст от мен, не съм го писал аз, а е добавено от някого в последствие.

От мен е добавено, но вместо цитат съм натиснал редактирай и затова се е появило във твоя пост. Сега го махнах, за да е ясно че не е писано от теб
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #65 -: 21.10.2010 13:25:35 »

От мен е добавено, но вместо цитат съм натиснал редактирай и затова се е появило във твоя пост. Сега го махнах, за да е ясно че не е писано от теб

ОК, разбрах. Иначе се получаваше някаква глупост. Хем не ми е ясно за какво става дума, хем давам обяснение

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 754
  • "Бъдете като животните! Те имат невинност."
« Отговор #66 -: 21.10.2010 18:30:30 »
Сега като стана това с изречението искам да попитам:А не може ли по някакъв начин да се направи така,че цитате да не могат да се променят от всеки потребител?
В смисъл като се цитира мнение да не може да се пише в цитата вътре,защото може някой да злоупотреби много яко и да направи мръсно.
--- Колкото по-нависоко сме полетели, толкова по-малки изглеждаме на онези, които не са способни да летят ;) ---

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #67 -: 21.10.2010 19:56:39 »
Сега като стана това с изречението искам да попитам:А не може ли по някакъв начин да се направи така,че цитате да не могат да се променят от всеки потребител?
В смисъл като се цитира мнение да не може да се пише в цитата вътре,защото може някой да злоупотреби много яко и да направи мръсно.

Преди няколко годни имах подобен случай във форума на www.dog.bg
Започнаха от мое име (от моя профил) да се появяват текстове, които аз не бях писал.
Тогава успяхме да разберем кой е този, който влиза във профила ми и пише от мое име, но впоследствие там ми наложиха забрана да пиша, така че как стоят нещата сред ония продажници и комплексирани модератори, нямам представа.

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #68 -: 21.10.2010 20:02:00 »
Как стоят- що за въпрос?!?!  ;D

Навсякъде е едно и също:
дразги
наще кучета са (мале,мале епитети), а твойте са гати мелезите
моите само как се бият,кви вълкодави са,а твойте се насират и от сянката си
и все такива...
--- Колкото по-нависоко сме полетели, толкова по-малки изглеждаме на онези, които не са способни да летят ;) ---

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #69 -: 21.10.2010 20:13:04 »

Навсякъде е едно и също:
дразги
и все такива...

Жалка история !

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #70 -: 21.10.2010 20:57:35 »

Навсякъде е едно и също:
дразги
и все такива...

Жалка история !

Но знаете ли кое е най-жалкото:
Че убиждат и нареждат потребители,които не могат да прочетат пицаниците им,защото не са регистрирани в дадения форум,навместо да им го напишат там където и 2-те опониращи страни имат достъп до писане.
И се мислят за важни защото никой (въпросните лица) не им отговаря.
А всъщтност погледнати са пълни палячовци и смешници...

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #71 -: 21.10.2010 21:04:32 »
Ама е и много жалко,когато знаеш,че някой знае как стоят нещата,а говори негови си глупасти,само и само да отговарят на интересите му...

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #72 -: 22.10.2010 09:25:43 »
За съжаление форума не позволява опция при която цитатите да не могат да се редактират, в момента на цитиране. Реално в този форум модератори няма (засега), така че само аз мога да редактирам чуждо мнение.

Относно влизането в чужд профил, може да стане само по случайност (ако някой ви налучка паролата) или ако вие си кажете паролата на някой. Дори и аз в тази платформа на форума няма как да видя вашите пароли, защото в базата данни те се пазят в хеширан вид - нещо от сорта - ако паролата е абв123, аз виждам 175713f99ea94b5f7de9d9b7554a8111.
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #73 -: 22.10.2010 09:51:23 »
За съжаление форума не позволява опция при която цитатите да не могат да се редактират, в момента на цитиране. Реално в този форум модератори няма (засега), така че само аз мога да редактирам чуждо мнение.

Относно влизането в чужд профил, може да стане само по случайност (ако някой ви налучка паролата) или ако вие си кажете паролата на някой. Дори и аз в тази платформа на форума няма как да видя вашите пароли, защото в базата данни те се пазят в хеширан вид - нещо от сорта - ако паролата е абв123, аз виждам 175713f99ea94b5f7de9d9b7554a8111.

Не зная кое точно как е, но е факт, че някой влизаше (тогава) и пишеше от мое име. Не съм си казвал паролата на никого, но въпреки всичко някой успя. В последствие се оказа, че е някакво момче от Плевен, компютърен специалист, живеещ в София. 

Преди около месец получих служебно съобщение (мисля, че се изпраща от интернет, но от кого и как - нямам представа), че някои прави опит да влезе в електронната ми поща и веднага да си сменя паролата.

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #74 -: 22.10.2010 10:00:13 »
Цитат
Не зная кое точно как е, но е факт, че някой влизаше (тогава) и пишеше от мое име.

Аз казвам как е в този форум. Дог.бг е с друга форумна платформа, така че нямам представа как е положението там.
Алберт Айнщайн