Не разбрах за какво е наказан Петков ?
Аз също бих искала да знам какво е провинението му...ако може .
Напоследък влизам по - рядко тук...но чета всички нови постове !
Не видях заяждане от страна на Петков...но ако има такова нека го знаем!
Просто не си сдържа нервите на провокация ма Мурджо.
Но аз казах който неможе да си сдържа нервите просто да не пише - защото всяко изпускане на нерви води до поредица от постове с цветущо съдържание.
Ще кажете да махнем провокаторите - ами зачетете се, замислете се и си кажете честно - колко от написаното в този форум не е малко или много провокация към хора които пишещия недолюбва.
Тука сте много прав !!!
Всичко е провокация.
Всеки цели да провокира и изкара извън нерви другия!
Не всеки може да сдържа нервите си и това е характерна
черта която си е индивидуална.
Дано тези санкции помогнат...но аз слабо се надявам че ще има полза.
Благодаря за отговора.
GRESHISH KAKA .U TEB LICHNO NE VIJDAM KAKVO MOGA DA PROVOKIRAM ,OSVEN OBIDI .VEDNAGA POCHNA DA SOFLIRASH NA EFTIM
...VANO A MEN ZAKVO TOCHNO ME NAKAZA ,KAZVAM TOCHNO.PRICHINI ZNAM CHE IMA MNOGO ,NO PUK TUK NE VIJDAM NEKOI DET NE SI GO ZASLUJAVA
AKO BESHE NEKOI DRUG MOD SHTEH DA TI E.A M..ATA ,UDULJAVAM SI SROKA SAMICHUK VYV I BEZ TVA BEZINTERESNIA TI SAIT ,EDINSTVENOTO KOETO MOGA DA PRAVIA TUK E DA SE DURLIAM S PROSTACITE ,KOGATO NEPISHA E PO SKUCHNO DAJE,MOJESH DA ME BANNESH I PO IP ,NE STRADAMA OT JELANIE DAJE DA GI CHETA ,S TEB NAI VEROIATNO SHE SE SRESHTNEM I IZ DRYGITE FORUMI ,OSTANALITE DA GO DUHAT
OT EFTINCHO OCHAKVAM SPECIALNI BLAGODARNOSTI ZASHTOTO AKO PROPISHEH SHTESHE DA IZLETI A TVA MU E EDNO OT LIBIMITE MESTA ZA PLIUENE .TAKA SUSHTO I OT ATANASOV ,MAKAR DA NE MOGA DA SE IZRAZIAVAM PISMOVNO SHTEH NAI REDOVNO V PISMEN VID DA TI VDIGAM KRUVNOTO WYW I BEZ TVA EDINSTVENOTO MIASTO DETO TE PUSKAT ...BASH TUK NIAMASHE DA TE OSTAVIAM DA SE OTPUSNESH
I VANKA BANEIKI PO EDIN I OT DVATA LAGERA NE ZNACHI BEZPRISTRASTNO