Автор Тема: Въпроси относно форума  (Прочетена 44199 пъти)

Светла Петева - jolyp

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 142
Re:Въпроси относно форума
« Отговор #30 -: 13.09.2009 20:07:45 »
Мога ли да попитам къде са снимките ми в темата " Галерия на БОК " ?

Виждам че много е изтрито от тая тема
но какво е наложило изтриването на моите снимки !!!!
Вярно-сега видях че ти ги няма последните снимки ::)

Да..и искам да знам защо !!!

П. Петков - tigar6

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1288
« Отговор #31 -: 13.09.2009 20:16:58 »

Ето ти ги снимките :)

http://bgdogforum.com/index.php?topic=212.msg2174#msg2174
Тигъра си пази кожата,а човек името.

С ЛОШ ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕШ... С ПРОСТ - НИКОГА

Светла Петева - jolyp

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #32 -: 14.09.2009 13:58:03 »

Видях ги...но защо са в темата " Размисли и страсти "...това недоумявам ????

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 3697
    • www.bgdogs.net
« Отговор #33 -: 14.09.2009 16:53:00 »

Извинявай, грешката е моя, просто не забелязах че в безмислените спорове в тази тема, която е галерия има и снимки (твоите), а после вече нямаще как да ги върна (просто форума не позволява да се преместват само едно или няколко съобщения)
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

Светла Петева - jolyp

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #34 -: 15.09.2009 10:25:16 »

Извинявай, грешката е моя, просто не забелязах че в безмислените спорове в тази тема, която е галерия има и снимки (твоите), а после вече нямаще как да ги върна (просто форума не позволява да се преместват само едно или няколко съобщения)

Благодаря !!!

П. Петков - tigar6

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #35 -: 04.01.2010 18:38:35 »
Михаил Петров - petko
Потребител
Публикации: 210

Профил Лично Съобщение (Активен)

Re:СПАМ ТЕМА - дайте да си премерим ...
« Отговор #1119 -: Януари 02, 2010, 06:59:32 »
   Отговори с цитат
Цитат на: Евтим Стамболов - Вълчан в Януари 02, 2010, 06:42:56
Макк   е   наи  голямия виновник  за   омелезяването  на  бьлгарското  куче    купуване   или  кражби  на    бьлгарски  кучета  и  после   омелезяване   сьс   китан   и  канза   и  се  получава   каракитански-пернишки    КАЧАМАК 
vuh da ne naebesh negurka   che she pocherneiat decata na jena ti zer .....ako vse pak sa cherni ne se obviniavai ,niakoi drug e vinoven

da ostavim mak na mira -pishi gi vsichkite banicharski ,sanbernari i prochee ,kyde sa bok? i po vajnoto kude she sa utre?

За това няма ли бан вано или петко ти е любимец ???Или такива като него могат всичко,а на нас бан за нищо ???

П. Петков - tigar6

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #36 -: 05.01.2010 09:07:12 »
Вано направи се,че него виждаш въпроса вчера ;D
По добре такива като петко да избиват комплекси с вулгарните си бисери,а такива като Атанасов да имат бан.
И каккъв беше смисала с имената на пишещите ???Единия се регнал с на Атанасов името,другия с фалшиво име и ти стоиш и им гледаш сеира отстрани.
Септичната яма е налице и все по голяма ще става,колкото и постове да триеш.

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #37 -: 05.01.2010 09:26:58 »
По добре такива като петко да избиват комплекси с вулгарните си бисери,а такива като Атанасов да имат бан.
И каккъв беше смисала с имената на пишещите ???Единия се регнал с на Атанасов името,другия с фалшиво име и ти стоиш и им гледаш сеира отстрани.

И барабар с Петко няколко човека се грижат тя да се оформя все по-дълбока и все по-пълна с л... и помия.
Да ги изброявам ли?
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

Михаил Петров - petko

• Потребител с право на четене
  • Потребител
  • *
  • Публикации: 572
« Отговор #38 -: 05.01.2010 21:17:17 »
боже ,тигре изглеждаш по жалък и от краставо коте в момента.по скоро аз превръщам септичната ви яма във форум,с плюнки ,а вие никак не ми помагате включиотелно и танас ,от вас само глупости обиди и прочее ,ако има ниаква вина то това е че от време на време ви отговарям.а атанасов къде в нета нее гонен? завинаги ,тои ли не влиза с дръги никове? аз никога не съм го правел .ако имам бан и влезна с друг ник се представиам ,въпреки че знам че пак ще ме баннат пак с нов и пак ме баниат .никога не съм крил ник а името ми .аз откъде да знам че ваще са реални а ти откъде знаеш моето че не е.

спирам да пиша за малко обаче когато се върна ако няма развитие по темата или пък има глупости просто .ще ти скъсам шортите опт сарказъм,нещо на което иавно не се обръща внимание ,ще произнасиам и имената ви и никовете ви по всевъзмовни начини ,но е и реалните ,,ще лъжа .и ниама да давам обиаснениа ,и наи важното никога ниам да се опитам да напиша нещо смислено з,защото това според теб е истина
В България има две породи кучета -каракачанското куче и всички останали.

Михаил Петров - petko

• Потребител
  • *
« Отговор #39 -: 05.01.2010 21:21:49 »

И барабар с Петко няколко човека се грижат тя да се оформя все по-дълбока и все по-пълна с л... и помия.
Да ги изброявам ли?
изброи ги ,държа на това щом като моито име е посочено

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #40 -: 05.01.2010 21:37:26 »
...аз откъде да знам че ваще са реални а ти откъде знаеш моето че не е...

Някъде беше писал за разликата в звездичките. както знаеш света е малък, а България още по-малка. Та за всички тези, които са в група BGDOGFORUM или с трите големи звездички мога да ти гарантирам, че са тези за които се представят. Има няколко човека, между които и ти, които сте в група потребител. Имате права за писане, защото сте се представили по някакъв начин, но никой друг във форума неможе да гарантира че това сте вие - че това са реалните ви имена.
Алберт Айнщайн

Михаил Петров - petko

• Потребител
  • *
« Отговор #41 -: 05.01.2010 22:09:08 »
...аз откъде да знам че ваще са реални а ти откъде знаеш моето че не е...

Някъде беше писал за разликата в звездичките. както знаеш света е малък, а България още по-малка. Та за всички тези, които са в група BGDOGFORUM или с трите големи звездички мога да ти гарантирам, че са тези за които се представят. Има няколко човека, между които и ти, които сте в група потребител. Имате права за писане, защото сте се представили по някакъв начин, но никой друг във форума неможе да гарантира че това сте вие - че това са реалните ви имена.
и как да ти ти докажа кои съм,просто питам?да ти копирам личната карта,както иавно са направили всички останали?ако аз исках истината както твърдиш ти(нали затва направи форума) бих ги задължил да са анонимни и да не дават дани не само за дръгите а и за себе си .вярваш че анонимноста кара хората да бъдат лъжци ли? да обиждат ли? ми виж тези дето се обиждат и лъжат ,дали го правят ,та не само че се знаят но се и познават прекалено добре.и въпреки това го правят.така че ....не е гаранциа нито за истина нито за добро поведение във форума ,да видим сега другата страна на монетата.на мнго хора им е "неудобно "да кават каво мислят ,вярваш ли ми?защото казаното тук може да се отрази на приятелството му с даден човеки предпочита да мълчи....а защо не развъдната му деиност ,ако каже нещо за организацияата си?нали виждам джолип как шикалкави,и все нищо незнае .а идвало ли ти е на акъла че са малко хората дето се уважават и пишат тук (теб те слагам от тях ) ......атанасов все разправя че не бил свиня,не му вярвам .обаче вчрвам и че има такива хора които биха искали да напишат нещо ,но не биха влезнали.защото си пазят имео ,а не като него да се крият зад него

не искам да ми слагаш звездички,но една от причните да се чувствам гост освен че съм каракачанкаджия е че съм "анонимник" слагам кавичките не заото се криа а защото сум ви напулно непозната личност за вас ,макар да ме познавате по додобре в някои черти от характера от мои познати ,тук мога да кава всичко .не говоря за лъжи.мога да бъда откровен .и колкото и нескромно да ти звучи смятам че съм не по малко стоиностен форумец от "капитаните"даве напротив,мога да бъда и по добър ,ако няма хора които да се опитват потоянно да ме репликират с обидни думи,да омаловажават написаното от мен ...........абе кво да ти пиша ти се сещаш .валко обаче че тва са точно онези

пп .....напиши хората

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #42 -: 05.01.2010 22:49:34 »
Цитат
да видим сега другата страна на монетата.на мнго хора им е "неудобно "да кават каво мислят ,вярваш ли ми?защото казаното тук може да се отрази на приятелството му с даден човеки предпочита да мълчи....

Аз смятам че нещата с това куче ще се променят само тогава, когато всички започнат открито да казват това което мислят.
Каква тежаст имат думи, казани от "палачинката" при положение, че никой незнае кой е той. И 1000 истини да каже, освен да подклажда интриги нищо друго нестава.
Освен това когато си анонимен можеш да си плямпаш каквото си искаш. А така малко или много се знае кой обижда. Какво значи да си развалят приятелството. Това не е приятелство - да си се мазнят като се видят и да говорят зад гърбовете си - това лицемерие.
Ако искаме нещата да се получават трябва да си казваме какво мислим един за друг в очите, от лицемерие файда няма. 

Цитат
.а идвало ли ти е на акъла че са малко хората дето се уважават и пишат тук...
Не ми е идвало. Форумът е отворен за всички - това че "стойностните" хора неискат да се регистрират тук не е мой проблем - както виждаш тук всеки който не прекалява с идиотиите може да си казва спокойно мнението. Досега бях оставил нещата малко на самотек - за да видя накъде ще тръгнат нещата. От тази година нещата ще са различни. Бъди сигурен, че този форум няма да има съдбата на стария.
Алберт Айнщайн

Михаил Петров - petko

• Потребител
  • *
« Отговор #43 -: 05.01.2010 23:09:31 »
Цитат
з смятам че нещата с това куче ще се променят само тогава, когато всички започнат открито да казват това което мислят.
Каква тежаст имат думи, казани от "палачинката" при положение, че никой незнае кой е той. И 1000 истини да каже, освен да подклажда интриги нищо друго нестава.
виж ти неможеш да промениш нещата .говорим за истината.защо светът е измислил анонимните гласуваниа? ами гарантираната анонимност при информациа за престъпление .нима те не могат да казват всичко ....няма смисул просто не схващаш идеята

Цитат
Форумът е отворен за всички - това че "стойностните" хора неискат да се регистрират тук не е мой проблем - както виждаш тук всеки който не прекалява с идиотиите може да си казва спокойно мнението
....не се обиждаи но форума ти не е на ниво на което всеки би влязъл,ще забележиш че тука пишат малко иузъри и четат гости.убеден съм че по един или друг начин те не искат да влязат, и не не всеки може да си изказва спокоино мнението аз съм един от тези дето неможе .и докато аз сум достатъчно идиот и не ми се налага да слизам на нивото на .....за други хора не е така.покажи ми един пост дето е останал "ненаказан" .то пук и кои ли е? кои ще влезне да го оплюват открито.
после илдио за къв влизаше с други никове,след като имаше и официален

е незнам но може би щото твоиа форум изисква да се пишат имената е наи чистиа ,тука нито се лъже ,нито се обижда,и всичко казано е истина .освен от мен ,ма аз съм анонимен

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #44 -: 05.01.2010 23:26:00 »
Цитат
....не се обиждаи но форума ти не е на ниво на което всеки би влязъл,ще забележиш че тука пишат малко иузъри и четат гости.
Защо трябва да се обиждам - мислиш ли че щом ти си забелязал подобно нещо, аз не съм.
Който иска ще се регистрира и ще пише, който не иска, не иска, нищо немога да направя по въпроса.

Цитат
убеден съм че по един или друг начин те не искат да влязат, и не не всеки може да си изказва спокоино мнението аз съм един от тези дето неможе.
няма лошо - който може го казва, който не може - има достатъчно форуми в които да си пише анонимно.

Цитат
покажи ми един пост дето е останал "ненаказан" .то пук и кои ли е? кои ще влезне да го оплюват открито.
Тук си прав и това е нещото, което ще се промени. Бъди сигурен.

Цитат
после илдио за къв влизаше с други никове,след като имаше и официален
Илдьо беше в стария форум, тук такъв потребител няма.

Цитат
е незнам но може би щото твоиа форум изисква да се пишат имената е наи чистиа ,тука нито се лъже ,нито се обижда,и всичко казано е истина .освен от мен ,ма аз съм анонимен
Ще се направя че не схващам иронията.
Алберт Айнщайн