Автор Тема: Въпроси относно форума  (Прочетена 44261 пъти)

Михаил Петров - petko

• Потребител с право на четене
  • Потребител
  • *
  • Публикации: 572
Re:Въпроси относно форума
« Отговор #45 -: 05.01.2010 23:27:58 »
vano задавал ли си си въпроса защо казвам на никсън че се крие зад името си?
от една страна седи ЧОВЕКЪТ кинология ,барабар с неистовото му желание да афишира не само ерудициата си а и познатите си от друга страна идиот като мен познат само на прасетата с които се валиа ...или пък стефан бащата на бг кинологията  а аз със два петука служба.това не придава ли автоматически една излишна тежест .и моето мнение да се омаловажава.нали диалога е това?да се изложат двете страни и да се прецени вярната .ако дърват на авторитетноста си спокоино илдио може да цитира писаниците на ник и обратно гладиатор на стефан ..аи мен ме боли фара нит съм ученик на едини да ми пише дшоика нито негов колега ,нито пък ходя по изложби дет ше ми вземе или пук даде купа за "добро поведение във форума"  
В България има две породи кучета -каракачанското куче и всички останали.

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 3697
    • www.bgdogs.net
« Отговор #46 -: 13.01.2010 22:34:55 »
ВНИМАНИЕ! ФОРУМНИ СЪОБЩЕНИЯ ОТ КАКЪВТО И ДА Е ХАРАКТЕР СА САМО ТЕЗИ, КОИТО ИДВАТ ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ МЕН!
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

Михаил Петров - petko

• Потребител
  • *
« Отговор #47 -: 16.01.2010 22:09:45 »
Цитат
bgDOGFORUM.com е форум посветен на най-добрия приятел на човека кучето.

Във форума, за разлика от други подобни, правилата са по-строги, но пък ще се гарантира пълна свобода на словото.
Форум bgDOGFORUM.com няма да робува на никакви имена или киноложки организации. Форумът е независим и ще дава дума на всеки, който има какво да каже по въпросите отнасящи се до кучетата и кучкарството в България.

Регистрацията във форум bgDOGFORUM.com е свободна и безплатна, но става след одобрение от администраторите. След регистрация всеки потребител ще може свободно да чете, да редактира собственият си профил, да разглежда профилите, да изпраща лични съобщения и имейли на другите потребители от форума.

За да получи право да пише във форума, всеки поребител трябва да се представи чрез лично съобщение до администраторите. Ако администраторите одобрят потребителя, ще му дадът право да пише във форума. Освен това към никнейма му ще бъде изписано и истинското му име.

Това се прави със цел предотвратяване на анонимното плюене и множеството никнейми на даден потребител.

.даже не си разбрал че робуваш на шепа простаци,с които единствения вузможен диалог е да говориш просташки,мате мнго а нии сами ,ако им отговря ще ме баннеш с един от тях ,ако не им остават само техните ,четеики форума ти един човек остава с впечатлението че кучета има само аго незнам си кои дет даже непише тука ,ма пък редовно списват радетели дето могат да те сдобият с истински кучета обявки за покупкопродажба и прочее е наи смисленото в темите .другите не писали щот ги билои страх че щял си да ги модерираш ли ? че щяла да луснала истината .че някои може ли да оспори ваща истина .закво да влиза да го обиждат .мелезията се доакзвала кат се сложи расов санбернар с кк .това било бабата ..."маи някои бил казал.еди коя си се била чукала с еди кои .оня бил каракачанин.....и тва ти не го триеш ,висеше си тука докато не му отговоря.после вече ще ни баниш

сбъркал си свободта на словотсъс свободиятъа .един тъпанар ме напсува а друг му пригласяше и ти ше ме гониш за месец ...ма с другия

давам си сам почивка за да не се налага да те карам да ме баниш

Михаил Петров - petko

• Потребител
  • *
« Отговор #48 -: 28.02.2010 22:37:19 »
Цитат
Петко и Евтим ги пускам да пишат, но при следваща издънка отиват направо на 4-то наказание.

Цитат
4-то наказание - без право на писане завинаги във форума.

Цитат
Петко с 30-дневен бан - остават му още 8 дни;

Евтим с 5 дневен бан;
Не си държиш на думата маи ;D

Светла Петева - jolyp

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 142
« Отговор #49 -: 30.04.2010 19:00:46 »
Аз бих помолила за удължаване на времето за редактиране
 на поста...ако е възможно. :)

Бих помолила същото....
Ако може да се удължи времето за редактиране на поста ....
За да не се налага да пишем втори пост...
Благодаря .

Николай Кънчев

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 35
« Отговор #50 -: 27.05.2010 15:18:57 »
Защо във вашия форум докато стигна до тази тема получих на 20 троянски коня  ??? >:(

Димитър Балчев-БАЛКАН

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 730
« Отговор #51 -: 27.05.2010 15:48:46 »
Защо във вашия форум докато стигна до тази тема получих на 20 троянски коня  ??? >:(
......................а кой е вашия форум ???
,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,

Николай Атанасов - cynology

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 2509
  • I want to know
    • Center of Experimental Cynology
« Отговор #52 -: 27.05.2010 16:11:14 »
......................а кой е вашия форум ???

Същото е положението и при мен. С всяко отваря не форума (на този форум) антивирусната ми програма засича вируси.
The More I See Of Men, The More I Admire Dogs !

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #53 -: 27.05.2010 21:08:49 »
Имаше опити да се зарази форума, но за сега положението е овладяно.
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #54 -: 30.05.2010 11:09:04 »
Вано, относно постоянния бан, който си наложил на Петко. Редно би било да посочиш причината, защото така той от прекалил с простотиите си полуидиот, се превръща в мъченик. А си и изтрил коментарите му в темата за Кангал, изтрил си и написаното от няколко човека, които му отговориха и така широката аудитория остава в неведение.

Преди много време, вече не помня във връзка с чий коментар го бях написал, казах, че ние тук сме като едно голямо семейство – повечето се знаем, понякога сваляме нивото и започваме да се хулим, обиждаме, заяждаме, но като всички, близки един на друг, бързо влизаме отново в цивилизования тон.

Има нещо обаче, което е неписан закон.

Това дали някой някого ще нарече простак, дебил, лъжец, подлец, олигофрен и т.н. е показател за две неща. За какъв пишещия взема своя опонент и ако опонента му отреагира по подобен начин, това означава, че се е познал във въпросните определения.

Но да се посяга на семейството – това не! За това се плаща и всеки малоумник, дръзнал да го направи рано или късно ще си плати!

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #55 -: 30.05.2010 16:05:57 »
Нищо не съм изтрил. Просто съм ги преместил в самостоятелна тема и съм я заключил.

http://bgdogforum.com/index.php?topic=577.0

Единственото, което съм изтрил е обръщението към майките, но от последвалата реакция, всеки може да се досети, че го е имало.
Алберт Айнщайн

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #56 -: 30.05.2010 18:41:20 »
Нищо не съм изтрил. Просто съм ги преместил в самостоятелна тема и съм я заключил.

http://bgdogforum.com/index.php?topic=577.0

Единственото, което съм изтрил е обръщението към майките, но от последвалата реакция, всеки може да се досети, че го е имало.

Не бях видял.
Извинявам се!

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1648
  • Обичам ви, Прекрасни Животни!
« Отговор #57 -: 20.10.2010 23:11:37 »
Дали и възможно в часовете за публикуване на различните материали да се включват и тези от 12 до 24ч., за по-лесно ориентиране при разглеждане на началната страница.
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #58 -: 21.10.2010 10:11:37 »
Дали и възможно в часовете за публикуване на различните материали да се включват и тези от 12 до 24ч., за по-лесно ориентиране при разглеждане на началната страница.

Промених го
Алберт Айнщайн

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1648
  • Обичам ви, Прекрасни Животни!
« Отговор #59 -: 21.10.2010 10:16:44 »

Промених го

Благодаря!
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон