Автор Тема: Родезийски риджбек  (Прочетена 45011 пъти)

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 3697
    • www.bgdogs.net
Re:Родезийски риджбек
« Отговор #60 -: 10.05.2010 15:15:13 »
Ей ще взема да се запаля и аз по тая порода  ;D ;D ;D

Абе аз отдавна съм се запалил, ама тая търгашка Десислава...
Не мога да й насмогна на цените които иска.

Аз на едни други червени съм се меракландисал, с унгарски произход, ама де да видим. Може да игнорирам птичарите и да си направя комбинация от малки и големи гончета  ;D
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

Десислава Давидова - DessyD

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 52
« Отговор #61 -: 10.05.2010 15:16:33 »
Цитат
;D ;D ;D ;D ;D Ееее, ми те моите са от онези "циркаджиите-гейове" ...  ;D ;D ;D ;D ;D    скъпички са ...   :D :D :D :D :D

Ами таман. Да ходят като балерини и вместо да лаят - да пеят. Ама пусто с тез 7-8 000 евро за куче, не зная как ще направим пазарлъка.

Е, сега.... щом ще играят в "Лебедово езеро" ..... то си е направо рекламна кампания! ;D ;D ;D Хората пари дават за това, та аз едно-две кучета няма да ти дам !!  :D :D :D Ще се разберем, бе! :D

Еждан Ремзиоглу - Remzi

• Потребител с право на четене
  • Потребител
  • *
  • Публикации: 745
    • http://www.kangalbg.com/
« Отговор #62 -: 10.05.2010 15:22:08 »
а мен пък такива хора ме карат да се смея ,живете в измислен свят и искате да го наложите И на останалите
кучето породите са за да  служат на човека, а такива като вас от няма какво да првите почвате да ги прЕВРЪЩАТЕ на циркаджиии гейчовци,кажи ми за какво ти е на теб тази порода
на мен ми беше за лов и се уверих, че е супер свинар,а твоя довод какъв е,че не се плаши от чадъри или ти носи топкат  или се справя с аджилити

човек да ви се смее, а ако ви се ядоса и РАЗДРАЗНИ трябва да се принизи на вашето ниво :D

http://www.youtube.com/watch?v=qqtLIxeG48A

Не знам дали изобщо някога ще ти стане ясно колко си далеч от всичко наречено "порода", "работни качества" и "развъждане".
Няма как да сме на едно ниво, просто ти си останал някъде в средновековието, а аз предпочитам да живея в настоящето.

тогава остави аз да избирам дали да съм в средновековието с копие в ръка и работно куче или в настоящето в панелка и куче гей на дивана :D

Нямаш проблем ! Просто остави родезийските риджбеци на мира и не експериментирай с породата. Това, че твоето е свинар няма да направи породата по-добра от това, което е, но това, че ги разплождаш вместо да ги развъждаш може да я съсипе, а на мен това ми пречи. Съсипването й. Защото за мен това са много повече от обикновени кучета и те заслужават много повече от това да бъдат "свинари". Заслужават го защото МОГАТ ДА БЪДАТ и СА повече от това. Хора като теб не могат да оценят какво притежават. Това е проблема.

бъди спокойна оставил съм ги още преди две години,няма страшно няма да ти преча на "бизнеса"
аз мислех че говорим за порода а то ставало дума за пари
лафа на всякъде е един и същ и за квото да си говорим накрая става дума за пари
а ти си била от радетелите на породата само срещу скромната сума от 7-8 хиляди евра, правиш собственик новия мераклия за куче "гей" успех с работата с любимата ти порода ;)

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #63 -: 10.05.2010 15:23:09 »
Ами таман. Да ходят като балерини и вместо да лаят - да пеят. Ама пусто с тез 7-8 000 евро за куче, не зная как ще направим пазарлъка.

Че тя много евтино ги дава. Аз биглите ги давам за по толкова. Търговия му е майката  ;D ;D ;D
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #64 -: 10.05.2010 15:23:23 »
Еждан Ремзиоглу - Remzi   Много благодаря за което !  ;D ;D ;D ;D Цъфнала съм и съм вързала откак се занимавам с това ! ;D ;D ;D Направо не знам къде да си дяна парите от кучетата!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Еждан Ремзиоглу - Remzi

• Потребител
  • *
« Отговор #65 -: 10.05.2010 15:25:30 »
Ей ще взема да се запаля и аз по тая порода  ;D ;D ;D

Абе аз отдавна съм се запалил, ама тая търгашка Десислава...
Не мога да й насмогна на цените които иска.

Аз на едни други червени съм се меракландисал, с унгарски произход, ама де да видим. Може да игнорирам птичарите и да си направя комбинация от малки и големи гончета  ;D

аа ти сега с визла искаш да изместиш риджбека :D

Еждан Ремзиоглу - Remzi

• Потребител
  • *
« Отговор #66 -: 10.05.2010 15:27:28 »
а гребена как ще докараш,трябва ти професионалист фризьор :D

Николай Атанасов - cynology

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 2509
  • I want to know
    • Center of Experimental Cynology
« Отговор #67 -: 10.05.2010 15:28:00 »

Че тя много евтино ги дава. Аз биглите ги давам за по толкова. Търговия му е майката  ;D ;D ;D

Хей вано, я не се шегувай ами се замисли дали не можеш да създадеш нова порода - бигъл с ридж на гърба
The More I See Of Men, The More I Admire Dogs !

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #68 -: 10.05.2010 15:31:34 »
Еждан Ремзиоглу - Remzi   Много благодаря за което !  ;D ;D ;D ;D Цъфнала съм и съм вързала откак се занимавам с това ! ;D ;D ;D Направо не знам къде да си дяна парите от кучетата!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Десислава Давидова, я не се прави на... дръж ми шапката.
Тия круизи дето всяка година ги правиш по света, сега последния - от околосветско плаване, да не стават с усмивка. кажи си, че продаваш най-евтино по 7-8 000, да не излязат наяве и цени от порядъка на 10-15 хилади.

Еждан Ремзиоглу - Remzi

• Потребител
  • *
« Отговор #69 -: 10.05.2010 15:35:44 »
тайланците запазили гребена,но ушите с какво ги изправили?

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #70 -: 10.05.2010 15:42:49 »
Еждан Ремзиоглу - Remzi   Много благодаря за което !  ;D ;D ;D ;D Цъфнала съм и съм вързала откак се занимавам с това ! ;D ;D ;D Направо не знам къде да си дяна парите от кучетата!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Десислава Давидова, я не се прави на... дръж ми шапката.
Тия круизи дето всяка година ги правиш по света, сега последния - от околосветско плаване, да не стават с усмивка. кажи си, че продаваш най-евтино по 7-8 000, да не излязат наяве и цени от порядъка на 10-15 хилади.

Виноват !!!!  ;D ;D ;D ;D  Признавам си без бой !  ;D ;D ;D Ами за колко да ги продавам?!!? Аз съм един виден развъдчик, който има цели 3 кучила от  риджбеци за 10 години и не ми стигат. ;)  ;D ;D ;DПък и ми трябват пари за заплождане, за изложби и фльонги, за обучение, за изпитания ..... мани бе, и тия федерации само пари искат .... не ми се приказва.... ако не ги продавам така как да се разходя по света ?!?  :D :D :D Нали и професията ми е една ..... навремето много учих, та затова сега с кучета се занимавам ..... ама като се замисля, щом Иван Панайотов - vano ги продава за толкова, аз трябва да повиша цената ... няма как ... криза .....  ;D ;D ;D ;D ;D  дали да не ги продавам за 20 хиляди ? Какво ще кажете?

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #71 -: 10.05.2010 15:47:37 »
Е-еее, 20 много. Явно ще си взема визла. Ако беше 15 по-ставаше, ама чак 20  ;D ;D ;D Ще трябва цели 3 бигъла да продам за 1 РР  :'( :'( :'(
Алберт Айнщайн

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #72 -: 10.05.2010 15:50:56 »
Е-еее, 20 много. Явно ще си взема визла. Ако беше 15 по-ставаше, ама чак 20  ;D ;D ;D Ще трябва цели 3 бигъла да продам за 1 РР  :'( :'( :'(

Добре, за теб - 15 ! Няма да си разваляме познанството сега!!!  ;D ;D ;D

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #73 -: 10.05.2010 15:51:11 »
Е-еее, 20 много. Явно ще си взема визла. Ако беше 15 по-ставаше, ама чак 20  ;D ;D ;D Ще трябва цели 3 бигъла да продам за 1 РР  :'( :'( :'(

Ами проблема си е твой. Иначе имаше шанса като някои наши видни "кинолози" да влезеш в историята със създаването на нова порода - бигъл с ридж.

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #74 -: 10.05.2010 16:36:05 »

Алберт Айнщайн