Олеее, цял месец не съм влизала тук ......

ами къде се запилях .... в отпуска бях и не ми се седеше на компютъра, а после тръгнаха едни празници ... та чак до тази година. Занимавах се с разни "добри дела" и направо се покрих "в дън земя". От днес съм пак на работа и трябва да се съсредоточа върху "важните неща в живота" ... каквото и да означава това.

Иване благодаря за снимките. Аз харесвам всякакви снимки, защото рядко правя такива на собствените си кучета. Хайванката е вече на 20 месеца. На брат й направихме изследванията за дисплазия и съм много доволна, че няма проблеми от такъв характер. Нейните предстоят да се направят този месец, само,че смятам да направя и за раменна и лакътна. Понеже вече е шампионка на Сърбия и на България смятам да се съсредоточа върху медицинските изследвания и специализирано обучение. Искам да извлека максимума от потенциала на кучето. Ако имам късмет и събера достатъчно средства смятам да я заведа във Франция на тест Т1 - за ловни качества за кръвоследници. Дано да го осъществя. Направо ще се побъркам от кеф ако стане. Понеже тя е предвидена за специално развъждане искам да направя всички изследвания и тестове, които са правени на бъдещия жених - сегашния световен шампион IKIMBA WAITIMU. Той е покрил тези тестове на 11-месечна възраст и има превъзходен характер. Стискайте палци!