Автор Тема: Родезийски риджбек  (Прочетена 45010 пъти)

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 3697
    • www.bgdogs.net
Re:Родезийски риджбек
« Отговор #75 -: 04.09.2010 10:13:01 »
Tina Trading Zanzibar
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

Десислава Давидова - DessyD

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 52
« Отговор #76 -: 02.11.2010 14:09:44 »
 ;D ;D ;D ;D Нещо не ми се вижда това да е родезийски риджбек, още по-малко от Tina Trading . Елена Марияновская е много развъдчик, предизвикващ много спорни реакции, но чак да създаде такова нещо .... звучи ми невероятно.  ;D ;D ;D ;D ;D (шегувам се, предполагам, че си объркал снимките или каталога е бил объркан)

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #77 -: 02.11.2010 16:20:39 »
Странно как се е получило. То и каталога да е объркан, ама да не мога да различа риджбек от зененхунд :)
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #78 -: 02.11.2010 16:27:13 »
Вероятно съм искал да постна тази снимка, ама съм копирал линка на съседната :)

Алберт Айнщайн

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #79 -: 14.11.2010 23:12:09 »
Ето двата риджбека от изложбите в София 13 и 14.11.2010 г.

AIRIN OF SHINGAMONGA
майка: Chobe Orumba Bara
баща: Chimalsi Balda Lowenschwanz

ASSIMA Z UJEZDA NAD LESY
майка: Eglantine z Tokovickeho Vrsku
баща: Sorbonne

Алберт Айнщайн

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #80 -: 11.12.2010 19:58:51 »
Един риджбек на днешната изложба в София

Алберт Айнщайн

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #81 -: 14.12.2010 16:08:24 »
Благодарим за снимката! ;D ;D Дали, случайно, не си снимал и братчето ни? ::)

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #82 -: 14.12.2010 16:23:49 »
Благодарим за снимката! ;D ;D Дали, случайно, не си снимал и братчето ни? ::)

Не съм, щото закъснях и тъкмо като влизах в залата един познат влезе в ринга и искаше да го снимам и докато го снимах видях родезиеца в съседня и му щракнах тези две снимки. После се замотах и така и не го снимах другия :) А пък и се ядосах, че не стават хубави снимки на тази светлина и реално имам 10-на снимки плюс награждаванията накрая.

Алберт Айнщайн

Николай Атанасов - cynology

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 2509
  • I want to know
    • Center of Experimental Cynology
« Отговор #83 -: 14.12.2010 17:02:04 »
Деси, ти стана по-трудно откриваема от археологическите артефакти (в кръга на шегата).

Къде се попиля отново, че ти изгубих координатите.
The More I See Of Men, The More I Admire Dogs !

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #84 -: 10.01.2011 12:05:10 »
Олеее, цял месец не съм влизала тук ...... :)  ами къде се запилях .... в отпуска бях и не ми се седеше на компютъра, а после тръгнаха едни празници ... та чак до тази година. Занимавах се с разни "добри дела" и направо се покрих "в дън земя". От днес съм пак на работа и трябва да се съсредоточа върху "важните неща в живота" ... каквото и да означава това. ;D
Иване благодаря за снимките. Аз харесвам всякакви снимки, защото рядко правя такива на собствените си кучета. Хайванката е вече на 20 месеца. На брат й направихме изследванията за дисплазия и съм много доволна, че няма проблеми от такъв характер. Нейните предстоят да се направят този месец, само,че смятам да направя и за раменна и лакътна. Понеже вече е шампионка на Сърбия и на България смятам да се съсредоточа върху медицинските изследвания и специализирано обучение. Искам да извлека максимума от потенциала на кучето. Ако имам късмет и събера достатъчно средства смятам да я заведа във Франция на тест Т1 - за ловни качества за кръвоследници. Дано да го осъществя. Направо ще се побъркам от кеф ако стане. Понеже тя е предвидена за специално развъждане искам да направя всички изследвания и тестове, които са правени на бъдещия жених - сегашния световен шампион IKIMBA WAITIMU. Той е покрил тези тестове на 11-месечна възраст и има превъзходен характер. Стискайте палци!

Николай Атанасов - cynology

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 2509
  • I want to know
    • Center of Experimental Cynology
« Отговор #85 -: 10.01.2011 12:17:21 »
Олеее, цял месец не съм влизала тук ...... :)  ами къде се запилях .... в отпуска бях и не ми се седеше на компютъра, а после тръгнаха едни празници ... та чак до тази година. Занимавах се с разни "добри дела" и направо се покрих "в дън земя". От днес съм пак на работа и трябва да се съсредоточа върху "важните неща в живота" ... каквото и да означава това. ;D
Иване благодаря за снимките. Аз харесвам всякакви снимки, защото рядко правя такива на собствените си кучета. Хайванката е вече на 20 месеца. На брат й направихме изследванията за дисплазия и съм много доволна, че няма проблеми от такъв характер. Нейните предстоят да се направят този месец, само,че смятам да направя и за раменна и лакътна. Понеже вече е шампионка на Сърбия и на България смятам да се съсредоточа върху медицинските изследвания и специализирано обучение. Искам да извлека максимума от потенциала на кучето. Ако имам късмет и събера достатъчно средства смятам да я заведа във Франция на тест Т1 - за ловни качества за кръвоследници. Дано да го осъществя. Направо ще се побъркам от кеф ако стане. Понеже тя е предвидена за специално развъждане искам да направя всички изследвания и тестове, които са правени на бъдещия жених - сегашния световен шампион IKIMBA WAITIMU. Той е покрил тези тестове на 11-месечна възраст и има превъзходен характер. Стискайте палци!

Желая ти успехи !!!
The More I See Of Men, The More I Admire Dogs !

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #86 -: 11.01.2011 15:59:35 »
Благодаря ! Надявам се да стане! Изповядвам максимата, че развъдниците развиват породата и я правят популярна. Ако покажа, че нашите кучета са приспособими към нашите условия и че потенциала от възможностите им не се изчерпва с ловуването на големи котки ще бъде супер! Онова, което истински ме вълнува е темата за кучетата-терапевти. Едва преди няколко месеца разбрах, че риджбеците са едни от най-изявените породни екземпляри в тази сфера.

Добромир Добрев - Dobromir123

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 2
« Отговор #87 -: 24.01.2011 11:10:58 »
Zdraveite vsi4ki. Za pavi pat pi6a tuk v tozi forum i se nadqvam da mi pomognete. Pritejavam ku4ence ot porodata rodeziiski ridjbek. Ku4enceto e bez rodoslovie , majko i e edva na 3 dni no iskam da pi6a predvaritelno za da ima vreme da mi otgovori nqkoi ako ima jelae6ti kato imam predvid rqdkosta na porodata. Jelaq da  razmenq moeto majko ku4ence za malko jensko. Imaiki predvid 4e majkite sa tarseni mnogo pove4e predlojenieto mi e izgodno. Ku4enceto e perfektno ako ima jelae6ti ili hora koito iskat da vidqt snimki na kutreto  molq da mi zvannat na tel: 0898852184- Dobromir

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1648
  • Обичам ви, Прекрасни Животни!
« Отговор #88 -: 24.01.2011 12:53:40 »
Zdraveite vsi4ki. Za pavi pat pi6a tuk v tozi forum i se nadqvam da mi pomognete. Pritejavam ku4ence ot porodata rodeziiski ridjbek. Ku4enceto e bez rodoslovie , majko i e edva na 3 dni no iskam da pi6a predvaritelno za da ima vreme da mi otgovori nqkoi ako ima jelae6ti kato imam predvid rqdkosta na porodata. Jelaq da  razmenq moeto majko ku4ence za malko jensko. Imaiki predvid 4e majkite sa tarseni mnogo pove4e predlojenieto mi e izgodno. Ku4enceto e perfektno ako ima jelae6ti ili hora koito iskat da vidqt snimki na kutreto  molq da mi zvannat na tel: 0898852184- Dobromir

Моля за уточнение. Кученцето колко е голямо - на 3 дни ли е или на 3 месеца?!
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #89 -: 24.01.2011 15:40:05 »
Здравейте,
Наистина ще е добре да напишете повече подробности за кученцето - възраст, ако има възможност за снимка ще е още по-добре, откъде го взехте и знаете ли поне нещо за родителите. Също така ще ми е интересно да разбера защо предпочитате женско кученце?