Автор Тема: Средно азиатска овчарка - Алабай  (Прочетена 904408 пъти)

Петко Вълков - amar33

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 383
  • alabai33
Re:Средно азиатска овчарка - Алабай
« Отговор #1485 -: 24.07.2010 11:54:19 »
моля ви отговорете ми човек който си е закупил мъжко САО с дуломент за родословие от Азия и женска САО с дукомент за родословие от някоя от бившите републики на СССР и тез кучета му родят малко  - малките кученца които е произвел мелезили са??? ще ми отговорите ли или ще ми филосоствате отговорвте ми тук и сега за да ви се посмеят хората
Какво значи и да и не

Ами ДА и НЕ означава точно това.

Но то се иска ум, интелект и образованост да го схванете.

Няма ДА и НЕ. Има нюанси, и те са тези които определят дали сме по-близо до Да или по-близо до Не.

Ако можете да коментирате нещо по същество, направете го, Ако не можете, не превръщайте разговора в публичен диалог около моята персона. Това не ме обогатява с нищо, а и чувствам, че не съм полезен с нищо.
Алабаи верни към стопанина кучета

Петко Вълков - amar33

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • alabai33
« Отговор #1486 -: 24.07.2010 11:58:53 »
Вано трябва да ви сложи на място единя да пише  в БОК а другият в немска.и там в Форума на  БОК ще си го оправят

П. Петков - tigar6

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1288
« Отговор #1487 -: 24.07.2010 11:59:19 »
.А. Коджабашев - ablai
незнам оргледдали ли сте едра порода кучета с качествена и скъпа храна +витамини++минерали+препарати+ваксини +микрочипове+дукоменти+бензин за обо4ение извън населено мястои разьодкидо интрегрирането на едно ку4е сред други ку4ета и др+създаване условие за отглеждане на куче(тата) и др =няма да сте на печалба от хубаво куче и то на цените в БГ.За сега неразчитам на печлби от куч .бизнес и за опо нататак незнам.Печлба може да прави човек прекупвач купил на по ниска цена от продажната
G-n Amar 33 ,
Ето къде си писал ;)но то ти е простено бързо забравяш
Тук продаваш малки с документи и обучение на 40 дена

http://www.topobiavi.com/%D1%81%D0%B0%D0%BE-%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B9-adno280781.html

п.п.Сигорно позна жена си :D
Тигъра си пази кожата,а човек името.

С ЛОШ ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕШ... С ПРОСТ - НИКОГА

П. Петков - tigar6

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1288
« Отговор #1488 -: 24.07.2010 12:03:59 »
Амар с теб приключвам-просто си тежък случей.

Тигъра си пази кожата,а човек името.

С ЛОШ ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕШ... С ПРОСТ - НИКОГА

Николай Атанасов - cynology

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 2509
  • I want to know
    • Center of Experimental Cynology
« Отговор #1489 -: 24.07.2010 12:06:52 »
не откланяите еъпроса ми с някакфи глупави филосовски недоказани теории

Аз не съм специалист по хранене. Но ще Ви дам един пример:

Тази книга струва 247 щатски долара. Когато си я купите, прочетете и осмислите ще можете да си отговорите по доста въпроси свързани с храненето. А, не забравяйте, че разходите по доставянето са около 100 щатски долара, ако ползвате DHL.

Но имайте пред вид, че преди да сте в състояние да схванете написаното, трябва да сте изучили физиология и биохимия.

Колко още такива да Ви кача, с надежда, че поне малко ще разберете къде сте и до колко трябва да коментирате, защото до момента Вие реално нищо не сте коментирал.

Гледайте си кучетата, радвайте им се, но преди да тръгнете да препускате, първо не научете да яздите !
The More I See Of Men, The More I Admire Dogs !

Петко Вълков - amar33

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • alabai33
« Отговор #1490 -: 24.07.2010 12:08:58 »
нито една от двете неми е жена
.А. Коджабашев - ablai
незнам оргледдали ли сте едра порода кучета с качествена и скъпа храна +витамини++минерали+препарати+ваксини +микрочипове+дукоменти+бензин за обо4ение извън населено мястои разьодкидо интрегрирането на едно ку4е сред други ку4ета и др+създаване условие за отглеждане на куче(тата) и др =няма да сте на печалба от хубаво куче и то на цените в БГ.За сега неразчитам на печлби от куч .бизнес и за опо нататак незнам.Печлба може да прави човек прекупвач купил на по ниска цена от продажната
G-n Amar 33 ,

http://www.topobiavi.com/%D1%81%D0%B0%D0%BE-%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B9-adno280781.html

Петко Вълков - amar33

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • alabai33
« Отговор #1491 -: 24.07.2010 12:10:42 »
влвз в форум БОК и си махни очилата че може някои да те позне
Амар с теб приключвам-просто си тежък случей.

Петко Вълков - amar33

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • alabai33
« Отговор #1492 -: 24.07.2010 12:16:04 »
ти си изклучително тъп,ами и сляп и те се и превиждат разни неща
.А. Коджабашев - ablai
G-n Amar 33 ,

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #1493 -: 24.07.2010 12:23:54 »
М/у другото някой би ли ми дал мнението си -а си създавам такова като отсявам фактите ,които  в повечето случаи имат минимум две лица-за моето куче.Като проверих в рубриката на кангалите ами че то и там има кучета с визията на Тера .алабай ли е  сао лие кангал ли е ?

Много сложен въпрос и обективен отговор по форумите няма да намерите. Всеки собственик ще претендира, че неговото куче е от породата, от която той го представя. И само пробвайте да го опонирате, че не е прав.

Именно за това, когато говорим за научен подход, трябва да търсим науката а не „гледачите”, както 2-ма 3-ма из форума като нямат какво да кажат, наблягат на подобни коментари.

Като начало, намерете и прочетете „Genetic relationship between Kangal, Akbash and other dog populations”. Публикацията може да се намери в платената библиотека на ELSEVIER.

Ако влезете във форума на моя сайт, където е раздела за Кангал, ще видите много снимки и голяма част от тях доста различаващи се една от друга. Всички са наречени "кангал", зщото като такива са ми подадени, но дали наистина са кангал ?!

А. Коджабашев - ablai

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 495
  • никога не пести сили за връщане
« Отговор #1494 -: 24.07.2010 12:25:20 »
с тзи високомерност и прикрита несдържаност  от ваша страна си мисля да посетя    mahimus hanmo . сега доставя ли ви удоволствие факта  че още веднъж триумфирахте над недораслите нивото за научните форуми ,?, кадето явно и кракът ви не стъпва с оглед времето което прекарвате в този форум ,нещо конкретно ,освен заяжданията има ли ?какъве е смисъла от вашето присъствие ? Да вие сте   интелигентен но не и добронамерен . бих искал да добавя че не е задължително да напсувате човек за да накърните достсинството му за ваше сведение имам компютър и нет. от 1 месец .като написах сао този саит излезе отпред .вече зная че тук е мястото кадето нещата не са това което бяха  може би и вие не сте това за което се представяте              казвам ти дъще сещай се снахо

Петко Вълков - amar33

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • alabai33
« Отговор #1495 -: 24.07.2010 12:31:04 »
Г-н Атанасов
неми филосостваите а отговорете пред хората незнам за кой пат ви задавам въпеоса неоткланяите въпросът ми и да бягате от отговор
...моля ви отговорете ми човек който си е закупил мъжко САО с дуломент за родословие от Азия и женска САО с дукомент за родословие от някоя от бившите републики на СССР и тез кучета му родят малко  - малките кученца които е произвел мелезили са??? ще ми отговорите ли или ще ми филосоствате отговорвте ми тук и сега за да ви се посмеят хората

М/у другото някой би ли ми дал мнението си -а си създавам такова като отсявам фактите ,които  в повечето случаи имат минимум две лица-за моето куче.Като проверих в рубриката на кангалите ами че то и там има кучета с визията на Тера .алабай ли е  сао лие кангал ли е ?

Много сложен въпрос и обективен отговор по форумите няма да намерите. Всеки собственик ще претендира, че неговото куче е от породата, от която той го представя. И само пробвайте да го опонирате, че не е прав.

Именно за това, когато говорим за научен подход, трябва да търсим науката а не „гледачите”, както 2-ма 3-ма из форума като нямат какво да кажат, наблягат на подобни коментари.

Като начало, намерете и прочетете „Genetic relationship between Kangal, Akbash and other dog populations”. Публикацията може да се намери в платената библиотека на ELSEVIER.

Ако влезете във форума на моя сайт, където е раздела за Кангал, ще видите много снимки и голяма част от тях доста различаващи се една от друга. Всички са наречени "кангал", зщото като такива са ми подадени, но дали наистина са кангал ?!

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #1496 -: 24.07.2010 12:45:32 »
научните форуми ,?, кадето явно и кракът ви не стъпва с оглед времето което прекарвате в този форум ,нещо конкретно ,освен заяжданията има ли

Г-н Коджабашев,

Работата ми е с Интернет и в Интернет. Когато не съм извън офиса си или не пътувам нанякъде, аз съм в Интернет нон-стоп (ако не пропадне връзката).

А къде и какво посещавам и по колко време стоя там, аз зная най-добре.

Казвате, че нищо конкретно не съм казал. А вие нещо конкретно да сте коментирал?!

Появите се двама-трима, отправите въпроси, чийто отговори не ви харесват и започвате на ниско личностно ниво.

Ами научете се да питате, формулирайте въпросите си коректно, за да очаквате и коректни отговори. В противен случай, не обвинявайте другите, а се вгледайте в себе си.

Петко Вълков - amar33

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • alabai33
« Отговор #1497 -: 24.07.2010 12:48:22 »
Г-н Атанасов
неми филосостваите а отговорете пред хората незнам за кой пат ви задавам въпеоса неоткланяите въпросът ми и да бягате от отговор...моля ви отговорете ми човек който си е закупил мъжко САО с дуломент за родословие от Азия и женска САО с дукомент за родословие от някоя от бившите републики на СССР и тез кучета му родят малко  - малките кученца които е произвел мелезили са??? ще ми отговорите ли или ще ми филосоствате отговорвте ми тук и сега за да ви се посмеят хората
научните форуми ,?, кадето явно и кракът ви не стъпва с оглед времето което прекарвате в този форум ,нещо конкретно ,освен заяжданията има ли

Г-н Коджабашев,

Работата ми е с Интернет и в Интернет. Когато не съм извън офиса си или не пътувам нанякъде, аз съм в Интернет нон-стоп (ако не пропадне връзката).

А къде и какво посещавам и по колко време стоя там, аз зная най-добре.

Казвате, че нищо конкретно не съм казал. А вие нещо конкретно да сте коментирал?!

Появите се двама-трима, отправите въпроси, чийто отговори не ви харесват и започвате на ниско личностно ниво.

Ами научете се да питате, формулирайте въпросите си коректно, за да очаквате и коректни отговори. В противен случай, не обвинявайте другите, а се вгледайте в себе си.

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #1498 -: 24.07.2010 12:51:47 »
отговорвте ми тук и сега за да ви се посмеят хората

Ако "хората" сте Вие и такива като Вас - смейте се.
Ако не друго, смехът носи здраве.

Петко Вълков - amar33

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • alabai33
« Отговор #1499 -: 24.07.2010 13:02:28 »
тоз пореден ваш отговор които няма нищо общо със зададеният от мен въпрос за пореден път доказва че не сте толкова компетентен а страьлив философ които бяга от истината,и ако ми отогворит смятам да намешам след това ьора малко по компетентни от вас за да ви сложат на мястото ви ако не се чуствате страхливец и се смятате за компетентен, моля отговорете ми и не ми филосостваите за нещо което не съм ви питал.и непълнете на ьората главите с филосовски буквички коитоне ги интересуват
i
отговорвте ми тук и сега за да ви се посмеят хората

Ако "хората" сте Вие и такива като Вас - смейте се.
Ако не друго, смехът носи здраве.