Автор Тема: Средно азиатска овчарка - Алабай  (Прочетена 901253 пъти)

Антон Гембешев - Gembeshev

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 151
Re:Средно азиатска овчарка - Алабай
« Отговор #2970 -: 29.07.2012 22:29:45 »
Дидо честито за малкия

Диан Георгиев

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1446
« Отговор #2971 -: 30.07.2012 18:38:44 »
Дидо честито за малкия
мерси ;)

Станислав Илиев - iliev_st1

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 29
« Отговор #2972 -: 11.08.2012 13:16:23 »
Ако някой има малки,моля да ми пише на лични.

Станислав Илиев - iliev_st1

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 29
« Отговор #2974 -: 13.08.2012 01:53:18 »
http://www.youtube.com/watch?v=3wdH_YinZKM&feature=related    Някой да знае нещо прилича на cao,но му казват тобет.

Антон Гембешев - Gembeshev

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 151
« Отговор #2975 -: 20.04.2013 13:42:03 »
http://www.youtube.com/watch?v=3wdH_YinZKM&feature=related    Някой да знае нещо прилича на cao,но му казват тобет.
Дидо ги беше написал по назад в темата в коя страна как ги наричат кои са азиати и кои кавказци...

Николай П.Пенев - NIKE

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 19
« Отговор #2976 -: 30.09.2013 10:08:47 »
Колеги,може ли някой да ми даде информация къде може да се намери Алабай с преобладаващо черен цвят?
NIKE-Когато мъдрецa сочи звездите,глупакът гледа пръста му!

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 754
  • "Бъдете като животните! Те имат невинност."
« Отговор #2977 -: 20.10.2013 22:57:01 »
--- Колкото по-нависоко сме полетели, толкова по-малки изглеждаме на онези, които не са способни да летят ;) ---

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 754
  • "Бъдете като животните! Те имат невинност."
« Отговор #2978 -: 10.11.2014 03:00:29 »
Женско пале на един мой приятел.Кучето е само с овцете.Момчето има много интерес към различните породи овчарски кучета има 2-3 БОК,една кавказка овчарка ( в темата за Кавказката овчарка преди години и бях пуснал няколко снимки),преди година взе и това САО и преди 4-5 месеца взе и женски Шарпланинец от София  :) Принципно мога да направя хубав материал като за събуждане на форума,но наистина съм притиснат от времето и просто през малкото си свободно време не ми е до обикаляне и снимане на чужди кучета,но ще гледам да кача скоро някоя снимка.

Та...въпросното кутре от следващата снимка се разви ( и продължава да се развива) много хубаво-като размери въпреки,че е женска надвишава 72/3см  :o .Единственото лощо било,че била малко вироглава и дойде ли и нещо на ум-няма контролиране.Иначе си вървяла хубаво с овцете,за защитата е излишно да споменавам....

Снимката НЕ Е МОЯ ! Автор:З.Иванов !
--- Колкото по-нависоко сме полетели, толкова по-малки изглеждаме на онези, които не са способни да летят ;) ---

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1648
  • Обичам ви, Прекрасни Животни!
« Отговор #2979 -: 10.11.2014 20:14:37 »
Толкова малко и само с овцете?! Невероятно е това пале!
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон

solist

• Потребител
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #2980 -: 01.12.2014 09:42:36 »
Здравейте,имам куче което точно на 8 месеца е високо 71 см и тежи 46 кила,преди да дойде при мен е имало още 2ма собственика но не можах да го купя директно от последния понеже беше заминал за чужбина и за тва не научих нищо за родителите му.Въпроса ми е ако може някой като предположение да ми каже какви размери мога да очаквам в зряла възраст?

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1648
  • Обичам ви, Прекрасни Животни!
« Отговор #2981 -: 01.12.2014 10:22:33 »
Здравейте,имам куче което точно на 8 месеца е високо 71 см и тежи 46 кила,преди да дойде при мен е имало още 2ма собственика но не можах да го купя директно от последния понеже беше заминал за чужбина и за тва не научих нищо за родителите му.Въпроса ми е ако може някой като предположение да ми каже какви размери мога да очаквам в зряла възраст?

Тук можете да се информирате:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%B0%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D0%B2%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон

solist

• Потребител
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #2982 -: 01.12.2014 11:07:21 »
Благодаря за вниманието.Тва е стандарта на породата и аз съм сигорен че той ще отговаря на него.Но от любопитство искам да знам колко голям може да стане,понеже не знам с какви размери са родителите му.Иска ми се да го докара до към 76-77 см.Ако някой който отглежда Алабай ,ми даде някакъв отговор ,въпреки че ще е само предположение, ще съм благодарен,ако не то след  година,година и нещо ще си покаже само.