Автор Тема: Средно азиатска овчарка - Алабай  (Прочетена 904409 пъти)

Петко Вълков - amar33

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 383
  • alabai33
Re:Средно азиатска овчарка - Алабай
« Отговор #1515 -: 24.07.2010 21:55:14 »
те са работни но не по стандарт
Това че няма работни изпитания по стандарт, не значи че тези кучета не са работни. Реално няма работни изпитания за нито една порода кучета пазачи на стада  и това е не че кучетата не работят, а просто защото няма измислен начин да се тестват тези кучета в ситуации близки до реалната.

Алабаи верни към стопанина кучета

Петко Вълков - amar33

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • alabai33
« Отговор #1516 -: 24.07.2010 21:56:41 »
на мен лично кучето ти ми хъресва и ти го казвам съвем чесно
благодаря,за изчерпателния отговор г-н Амар 33 .

А. Коджабашев - ablai

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 495
  • никога не пести сили за връщане
« Отговор #1517 -: 25.07.2010 11:47:56 »
много добре подбрана кореспонденция , но не на място.Тук се пише за САО ! И не ви ли навеждат на определени мисли, асоциации  думите работен -тестиран ? Не е ли това другата забежка , на слабохарактерните които искат да имат еталон в къщи , защото те не са тъкъв в живота си,а помислихте ли че е по достоино да си признаеш егоизма отколкото да се криеш  зад апотеми и катети    ние хората сме в тоя сивид не защото някой е правил селекция на тема работни. обичам детето си не защото е българче и г-н амар благодаря ви  за мнението че кои не би искал детето муда не е посредственно като самия него,в очите на поне един човек!  за това питах какво е кучето ми ,не че не го обичам!гледамго от 45 дневна възраст . не съм страхлив ,а егоист за това не бих пуснал птичето да лети     Я МАРШ ОТ ТУКА С ТИЯ НЕМСКИ ОВЧАРКИ                                              каде си Амар 33 не си ли на това мнение

А. Коджабашев - ablai

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #1518 -: 25.07.2010 12:09:28 »
няма никой на линия,някой да не е пръцнал?

Петко Вълков - amar33

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • alabai33
« Отговор #1519 -: 25.07.2010 12:21:48 »
Благодаря ти за подкрепата. Аз одавна му казах да си ходи при немските овчарки с лакейчето си Тигар6 .. Виж Ежтим Стамболов -вълчан и Антон  Филипов , Диян също се заяждаха с мен но то поне малко имат право да спорят с мен защото поне отглеждат таз порода кучета а тигар6 нее виждал никога САО -алабай на живо, той просто си  софлира на АТАНАСОВ кито  самото заглавие на сайта му се казва ЕКПЕРИМЕНТАЛЕН -ама експериментите се правят в лаборатории а не с животни на гърба на народа.ДА ТОЙ ЗА МЕН СИ ПРАВИ ЕКСПЕРИМЕНТИ А НЕ НАУЧНО ДОКАЗАНО ОТГЛЕЖДАНЕ И СЪВЕТИ 
много добре подбрана кореспонденция , но не на място.Тук се пише за САО ! И не ви ли навеждат на определени мисли, асоциации  думите работен -тестиран ? Не е ли това другата забежка , на слабохарактерните които искат да имат еталон в къщи , защото те не са тъкъв в живота си,а помислихте ли че е по достоино да си признаеш егоизма отколкото да се криеш  зад апотеми и катети    ние хората сме в тоя сивид не защото някой е правил селекция на тема работни. обичам детето си не защото е българче и г-н амар благодаря ви  за мнението че кои не би искал детето муда не е посредственно като самия него,в очите на поне един човек!  за това питах какво е кучето ми ,не че не го обичам!гледамго от 45 дневна възраст . не съм страхлив ,а егоист за това не бих пуснал птичето да лети     Я МАРШ ОТ ТУКА С ТИЯ НЕМСКИ ОВЧАРКИ                                              каде си Амар 33 не си ли на това мнение

А. Коджабашев - ablai

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #1520 -: 25.07.2010 12:38:57 »
може да сме на различни мнения по много вапроси-сигурно е така-но ето какво ни прави еднакви . ИСКАШ ЛИ ОТ ТАМ ДА ТРЪГНЕМ

Петко Вълков - amar33

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • alabai33
« Отговор #1521 -: 25.07.2010 12:42:04 »
ДА ЕТО КАКВО НИ ПРАВИ ЕДНАКВИ
може да сме на различни мнения по много вапроси-сигурно е така-но ето какво ни прави еднакви . ИСКАШ ЛИ ОТ ТАМ ДА ТРЪГНЕМ

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 3697
    • www.bgdogs.net
« Отговор #1522 -: 25.07.2010 13:07:19 »
Я два въпроса към двамата еднакви :)

- Понеже аз нищо не отбирам от САО и Алабай, ще ме осветлите ли по какво се различават САО-то и Алабая?

- И понеже тука пращате хората да ходят да си пишат в темите за кучета от които разбират, я ми кажете каква е разликата между САО, КО, БОК и Кангал. И кое от написаното от Атанасов или Тигар6 неможе да се отнесе върху която и да е от тези 4 породи?
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

А. Коджабашев - ablai

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #1523 -: 25.07.2010 13:12:06 »
Е ха дано сме се оттървали че да не набираме постоянно точки за банове и да си кореспондираме далеч от научните форуми, м/у другото съм се начупил целия.1 - во пръстъ , после др . ръка  ,боли да си ... м...... сигурно  ще ти пиша  след 1 седмица , освен ако някой  питбуладжия не се включи да ни обяснява за ( бордер коли с више образувание)

Петко Вълков - amar33

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • alabai33
« Отговор #1524 -: 25.07.2010 13:22:55 »
е нищо незнаят храктерно което да се отнесе за тез 4 породиа .вано описал съм още в начоло  тоз форум по какво се различават и и сега последните ми постове полгеднета м/у редовете и ще разберете  по какво . наи елементарните :  АЛАБАЙ - по голям ръст от САО , по спокоен от САО,с по къс език, особености при очите почти вечно кравясали( местни азиятци казжат крабясали о4и от бясна порода в миналото)  същото се вижда и при някои САО кръстосани с алабаи, АЛАБАЙ  куче с 7000 годишна история ,САО куче с 4000 годишна остория  и други доста сериозни разлики невидимо за обикновен човек с просто око
Я два въпроса към двамата еднакви :)

- Понеже аз нищо не отбирам от САО и Алабай, ще ме осветлите ли по какво се различават САО-то и Алабая?

- И понеже тука пращате хората да ходят да си пишат в темите за кучета от които разбират, я ми кажете каква е разликата между САО, КО, БОК и Кангал. И кое от написаното от Атанасов или Тигар6 неможе да се отнесе върху която и да е от тези 4 породи?

А. Коджабашев - ablai

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #1525 -: 25.07.2010 13:59:07 »
ЗДРАВЕЙ vano !опитваме се да натирим хората които си призна ват че нищо не разбират оттемата но се включват в нея с високопарни лога ,,, фармацевт,,,, да речем а що се отнася до моята компетенция  съм писал че си създавам такова като отсявам другите такива като се мъча да бъда безпристрастен . пристрастен съм само към родъ човешки.ако мога да дам окончателен отговор на тема ще учавствувам  в научните форуми        истината   аз съм егоист който няма мнение  а си създава такова в момента хора вдигнете чела  признайте недъзите си с гордост за да продължим нататък

Петко Вълков - amar33

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • alabai33
« Отговор #1526 -: 25.07.2010 14:02:37 »
едвали Българите сме като котките по гръб непадаме никои нищо няма да си признае
ЗДРАВЕЙ vano !опитваме се да натирим хората които си призна ват че нищо не разбират оттемата но се включват в нея с високопарни лога ,,, фармацевт,,,, да речем а що се отнася до моята компетенция  съм писал че си създавам такова като отсявам другите такива като се мъча да бъда безпристрастен . пристрастен съм само към родъ човешки.ако мога да дам окончателен отговор на тема ще учавствувам  в научните форуми        истината   аз съм егоист който няма мнение  а си създава такова в момента хора вдигнете чела  признайте недъзите си с гордост за да продължим нататък

Пламен Йорданов - Grizzly

• Потребител
  • *
  • Публикации: 47
« Отговор #1527 -: 25.07.2010 18:07:15 »
е нищо незнаят храктерно което да се отнесе за тез 4 породиа .вано описал съм още в начоло  тоз форум по какво се различават и и сега последните ми постове полгеднета м/у редовете и ще разберете  по какво . наи елементарните :  АЛАБАЙ - по голям ръст от САО , по спокоен от САО,с по къс език, особености при очите почти вечно кравясали( местни азиятци казжат крабясали о4и от бясна порода в миналото)  същото се вижда и при някои САО кръстосани с алабаи, АЛАБАЙ  куче с 7000 годишна история ,САО куче с 4000 годишна остория  и други доста сериозни разлики невидимо за обикновен човек с просто око

По големи глупости скоро не бях чел  :D :D :D Поне расмивате хората вие двамата - Киркор и Гарабед.  Те лудите се привличат  :D :D :D

И по двеста кучета да имате, като нямате нищо в главите - кел файда

"Специалисти" :D :D :D

Пламен Йорданов - Grizzly

• Потребител
  • *
  • Публикации: 47
« Отговор #1528 -: 25.07.2010 18:16:21 »
ЗДРАВЕЙ vano !опитваме се да натирим хората които си призна ват че нищо не разбират

Vano тея двамата що не ги направиш модератори на темата за САО, тогава да видиш цирк. Нищо че са неграмотни, нали са "разбирачи".  :D :D :D

Николай Атанасов - cynology

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 2509
  • I want to know
    • Center of Experimental Cynology
« Отговор #1529 -: 25.07.2010 18:38:59 »
ЗДРАВЕЙ vano !опитваме се да натирим хората които си призна ват че нищо не разбират

Vano тея двамата що не ги направиш модератори на темата за САО, тогава да видиш цирк. Нищо че са неграмотни, нали са "разбирачи".  :D :D :D

Сакън !!!

Не вярвам vano да е такъв садист към останалите абонати на форума.

Но си мисля, че е добре vano да се замисли дали всеки лумпен трябва да си излива простотиите по темите на форума.
The More I See Of Men, The More I Admire Dogs !