Автор Тема: На вниманието на Иван Димитров - "Лайката"  (Прочетена 2783 пъти)

Николай Атанасов - cynology

  • BGDOGFORUM
  • Потребител
  • ***
  • Публикации: 2509
  • I want to know
    • Center of Experimental Cynology
Иване, здравей!

Снощи разбрах, че ме включваш в някакви програми за „лов на вещици”. За съжаление беше много късно, за да се захващам да ти отговарям.

Много добре знаеш, че във форума на Нанко Иванов не пиша от години. Причината за това сте вие – модераторите, които не желаете моето присъствие там.

В този форум също не пиша от много време. Веднъж се включих, защото не можах да изтрая на простотиите, които се пишеха относно някакви черни кангали и др. подобни глупости.

И наистина се изненадвам, защото ти наистина знаеш, че имам бан в дога. Дори е написано, че бана ми е до 2017 година. Мисля, че така се бе изгаврил….но хайде-името няма никакво значение. За мен е важно, че аз го зная кой е.

И виж какво – това с разните айпита, майпита и незнам си какви още „пита” отдавна стана банално. Та вие задминахте онзи психопат, дето като няма какво да прави, от време на време продължава да развява „самопризнанията” ми какъв съм подлец, крадец и не знам какво още.

Имаш ми основните координати – и мобилен телефон и електронни пощи. Ако имаш нещо, можеш да ми го кажеш. Ако си забравил, ще ти напомня: [email protected] и а[email protected] Тъй като тези пощи често не пропускат някои писма, можеш да ми пишеш и на [email protected]. Телефона няма да ти напомням кой е – по принцип не ползвам телефони.

В коментара си, в който се обръщаш към мен (поне цитираш моето фамилно име) ми развиваш някакви теории за генетики, въдства, говеда и т.н. Няма да издребнявам и няма да ти се обяснявам. Много добре знаеш с какво се занимавам и на какво ниво се занимавам. Познаваме се от началото на 80-те години на миналия век. Ако не си спомняш нашата първа среща – ще ти я припомня. Аз бях един от лекторите на едно мероприятие в гр. Хасково, а ти и групичка софиянци бяхте дошли като слушатели.

Моля те, не зачеквай теми около кинологията и по-точно, „българската”, защото мога да разказвам от самото начало до момента и определено тогава вече може и да ме „разлюбиш”.

И наистина, ако имаш нещо да ми кажеш, кажи го както подобава.

П.П. Набий си го един път за винаги в главата, а и не само ти, че пиша винаги и само с името си, а ако ползвам някакви названия или определения, винаги от профила ми е ставало ясно кой съм. Преди години, във форума на Нанко, някакъв хлапак от Плевен бе влязъл в профила ми и пишеше от мое име. Тогава го изловиха. Няма го вече този младеж. Искам да кажа, че номера с разните връзки е плосък и не го пробутвай. В днешно време не върви
.
The More I See Of Men, The More I Admire Dogs !