Автор Тема: Как се качват снимки във форума  (Прочетена 5940 пъти)

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 3697
    • www.bgdogs.net
Снимки във форума се качват, чрез линкове.

Това означава:

1. Че трябва предварително снимката да е качена на някой сайт за снимки или друго място откъдето е видима в интернет.
2. Копирате URL-a на снимката;
3. Отивате в поста, където искате да сложите снимката и натискате иконката , и между отварящият и затварящият таг пействате линка (URL-a) на снимката.

трябва да се получи нещо такова

|img]http://bgdogforum.com/Themes/babylon/images/bbc/img.gif[/img|
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 754
  • "Бъдете като животните! Те имат невинност."
Re:Как се качват снимки във форума
« Отговор #1 -: 09.01.2011 00:06:11 »
Ами малко си поиграх с цел да улесним новорегистриралите се потребители.
Така:
Стъпка 1.
Влизате в http://picbg.net/ След това давате "Преглед" и намирате избраното от Вас изображение и го качвате
Трябва да се получи така:

Веднага след това слизате по -долу (малко по-долу от ФАЙЛ 3) и давате КАЧИ СЕГА

КОПИРАТЕ НА ВТОРАТА КОЛОНКА ДОЛНИЯ ЛИНК...........И ВЛИЗАТЕ В НАШЕТО ФОРУМЧЕ ;)

ПОСТАВЯТЕ ЛИНКА МЕЖДУ ДВЕТЕ СКОБКИ,КОИТО СЕ ПОЯВЯВАТ КАТО ДАДЕТЕ "ВМЪКНИ ИЗОБРАЖЕНИЕ"-ТО СЕ НАМИРА ТОЧНО НАД ЕМОТИКОНИТЕ.ВТОРОТО ОТ ЛЯВО-НАДЯСНО Е.
ПОЛУЧАВА СЕ ТАКА:

........ И ПУБЛИКУВАТЕ МНЕНИЕТО,ЗА ДА ВИДИМ И НИЕ ВАШИЯ ЛЮБИМЕЦ.

Това е само един от начините за качване на снимка.Утре може и за намаляване на снимката да направя.
Надявам се да съм помогнал . :) :)
--- Колкото по-нависоко сме полетели, толкова по-малки изглеждаме на онези, които не са способни да летят ;) ---

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1648
  • Обичам ви, Прекрасни Животни!
« Отговор #2 -: 09.01.2011 00:20:23 »
Ще чакаме утре, т.е. днес! ;)
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #3 -: 09.01.2011 00:30:14 »
Ако снимката е правена с телефон или фотоапарат,чиито снимки са по-малки от 2,5мегабайта,може да я намалите така:

След като качите снимката ,по показания начин,давате ОРАЗМЕРИ и избирате опцията за имейл. (320Х240 или нещо от сорта)
..........след това всичко е както в по-горния пост.
п.с.За всеки случай дайте "предварителен преглед" преди да публикувате,за да сте сигурни,че е намалена.

Ако апаратът ви прави снимки над 2,5МГ. от този сайт няма да успеете да качите снимката.Ще трябвва първо да я намалите (например) в ПЕЙНТ и тогава да повторите стъпките.
След няколко часа ще го покажа със снимки.
Айде лека и спокойна вечер :)
--- Колкото по-нависоко сме полетели, толкова по-малки изглеждаме на онези, които не са способни да летят ;) ---

П. Петков - tigar6

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1288
« Отговор #4 -: 09.01.2011 08:23:06 »
Ей Арабов ти си бил копютарен гений бре ;D
Проблема за тези които немогат да качат снимки е че слагат линка на страницата обикновено,а не на снимката ;)обясни това как става,аз съм с експлоер на английски например :)
Тигъра си пази кожата,а човек името.

С ЛОШ ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕШ... С ПРОСТ - НИКОГА

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #5 -: 09.01.2011 11:40:22 »
 ;D ;D Да бе открих топлата вода първи ;D  ;D
А иначе доста хора не знаят въобще как се казват снимките и затова го направих така-малко ако може да го улесня.

Ама аз не те разбрах много какво ме питаш........ ::)
За да качиш някаква снимка,която е от сайт (линк) трябва така да направиш,че на дадената страница освен изображението да няма нищо друго,и тогава копираш дадения линк и го поставяш между онези скоби.

Не разбирам какво общо има уиндолс-а тука  ::)

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #6 -: 09.01.2011 11:55:53 »
Ей Арабов ти си бил копютарен гений бре ;D
Проблема за тези които немогат да качат снимки е че слагат линка на страницата обикновено,а не на снимката ;)обясни това как става,аз съм с експлоер на английски например :)

Доколкото разбрах написаното,обясних :)
Каквато и снимка да искате да качите (ако не ви е на компютъра) просто дайте едно копи и си я качете някъде в компютъра.....и тогава вече влизате в пикбг,взимате готовия линк,слагате между  скобите и публикувате :) Лесто и бързо е :)

П. Петков - tigar6

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1288
« Отговор #7 -: 09.01.2011 12:05:31 »
;D ;D Да бе открих топлата вода първи ;D  ;D
А иначе доста хора не знаят въобще как се казват снимките и затова го направих така-малко ако може да го улесня.

Ама аз не те разбрах много какво ме питаш........ ::)
За да качиш някаква снимка,която е от сайт (линк) трябва така да направиш,че на дадената страница освен изображението да няма нищо друго,и тогава копираш дадения линк и го поставяш между онези скоби.

Не разбирам какво общо има уиндолс-а тука  ::)
Аз ли невиждам или така ми се струва ;D
Къде видя да пиша за уиндолс-а ;D
Сигорно си имал предвид експлоер-а ;DНа това по нашия край му викаме БРАУЗЪР ;D ;D ;D

Има значение с какъв браузър отваряш/каква версия е,на какъв език е/и как да намериш въпросния линк ;)повярвай ми :)айде стига с уроците.че няма кой да плаща ;D
Тигъра си пази кожата,а човек името.

С ЛОШ ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕШ... С ПРОСТ - НИКОГА

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #8 -: 09.01.2011 12:19:28 »
Е да ви имам района-чесно.. :o ;D ;D
Ем щом казваш,ще ти вярвам :)
Споко,за тебе без пари  ;D(веднъж нали подсказа за фотото там режима за снимки в движение-ем въртях насам натам  ;D и като чели малко се промениха нещата,та за това сега малко да се реванширам  ;D ;D)