Автор Тема: Дог.бг - официален сайт на БРФК - ЧЕСТИТО!!!  (Прочетена 9391 пъти)

Десислава Давидова - DessyD

  • BGDOGFORUM
  • Потребител
  • ***
  • Публикации: 52
,,,, и ти Десо ,когато с теб се сдърпахме не си била светица имали си точно защо да е така.........................

Гаро, ще ти го напиша само веднъж и се надявам да го запомниш завинаги:
НИКОГА не съм се правила или твърдяла, че съм светица. Дано никога не допуснеш  моите грешки, защото сигурно ще оревеш света  да се обясняваш кое, защо и как е станало и да си търсиш оправдания в другите. С теб сме се скарали за конкретно нещо и ти много добре знаеш за какво и също така знаеш, че излязох права в конкретната ситуацията.

Цитат
Деси,,,,,мене не ме интерува миналото на кинологивта в ПВ и  никъде не съм  коментирал ,Ти избяга от'' добрите  хора''  в Софийското кин дружество !!!!!!!!!!!                                   ПРИ НАС СТАВА ВЪПРОС ЗА; НОВО ПЛОВДИВСКО КИНОЛОЖКО ДРУЖЕСТВО ,,Ако искаш върни се в града си Ела !Ела при БЪДЕЩЕТО на ПЛОВДИВ !!!!

За разлика от теб, аз заявих много точно още в началото на "бурята" (на онази прословута сбирка-събрание в заведението, което ти избра и не се появи, мога да предположа поради какви причини), пред всички, в това число и на Андон,  на каква позиция съм и точно затова нямам нито угризения, нито съжаления относно решенията си. Точно затова съм останала приятел с хората, които част от учредителите (и ти не остана по-назад от тях) на "новото" ви старо киноложко дружество побързаха да оплюят и да се разграничат.  Няма смисъл да коментирам  падението на някои от членовете ви, които заявяват публично, че били научили всичко от Андон Тодоров, но не се посвениха да се нахвърлят собствено върху съпругата му в момент, когато трябваше да се защити клуб "Хрътки" и в частност личното й решение да остане в системата на FCI като съдия и клубен представител. Това не е нито проява на мисъл за кинологията, нито за бъдещето й в града на тепетата, а още по-малко е показател за лични качества. За мен тези хора отдавна са НИКОЙ каквито и демонстрации да правят и "успехи" да постигат в кинологията или другаде. Ще отида в което и да е киноложко дружество, членуващо в системата на БРФК, защото засега тази федерация представлява структура на FCI в България, понеже и защото Киноложко дружество-Пловдив НЕ ЧЛЕНУВА В НИКОЯ КИНОЛОЖКА ОРГАНИЗАЦИЯ, и това е така още от самото начало на конфликта с БРФК, остана обикновено гражданско сдружение (пояснявам заради битуването на много слухове и легенди по въпроса), но няма да членувам в "новото" дружество. Става въпрос за ПРИНЦИПИ и КОРЕКТНОСТ, проявени към ПРИЯТЕЛИ, като ми е пределно ясно, че смисълът на тези понятия и категории ти е дълбоко неизвестен ... и не само на теб. Ако това е "бъдещето", предпочитам да си остана в настоящето и да търся други възможности за себе си. Както е казал народа "Нов бардак със стари к...и не се прави". Няма "добри" и "лоши". Всеки има право да взема решения от позицията на своите интереси, разликата помежду ни е колко от нас постъпват коректно и казват открито какво мислят и смятат да предприемат. Считам достойнството и себеуважението за по-важни от някаква кинология или нечии изблици на комплексарщина относно липсата на лична реализация извън "кучкарлъка". Никой не може да ми отнеме нито това, което е в главата ми, нито кучетата ми, а още по-малко да ми "забрани" или попречи да се занимавам с кинологията така, както я разбирам и най-малко ще ми отнеме простичката радост да общувам с кучетата си и с хора, за които те са далеч по-важни от купи, медали, дипломи и развъждане. Светът е толкова голям, Гаро и в него има място за всички. Не е нужно да членувам където и да било в БГ за да осъществявам желанията и интересите си, още повече в кинологията.