Автор Тема: Взаимоотношенията между потребителите  (Прочетена 36389 пъти)

Николай Атанасов - cynology

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 2509
  • I want to know
    • Center of Experimental Cynology
Злобата убива.
Бавно ни убива,
А после ни превръща в подлеци.

Безличната гнида, която от време на време се появява във форума, само, да да го усмърди с вонята си, току що ми изпрати долния текст като лично съобщение във Фейсбук:

атанас бунов November 22 at 7:10pm Report
как е синчето ти бе педераст долен? недеи заблуждаваш хората бе изрод гаден,искам да се срещтним някьде в турция с теб ще ти скьсам дьртия задник от ебане тогава
The More I See Of Men, The More I Admire Dogs !

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1648
  • Обичам ви, Прекрасни Животни!
Е, НЕ!!!
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 3697
    • www.bgdogs.net
Злобата убива.
Бавно ни убива,

Безличната гнида, която от време на време се появява във форума, само, да да го усмърди с вонята си, току що ми изпрати долния текст като лично съобщение във Фейсбук:

как е синчето ти бе педераст долен? недеи заблуждаваш хората бе изрод гаден,искам да се срещтним някьде в турция с теб ще ти скьсам дьртия задник от ебане тогава

Повече няма да се появява.
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
Злобата убива.
Бавно ни убива,

И понеже този изрод не знае или може би знае и абсолютно садистично ми задава въпрос как е синът ми.

Синът ми почина преди 10 години, а за въпроса, който ми е отправил - поредно доказателство, че Земята е пълна с излишни хора.

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
Ето по какво изпада в екстаз тоя боклук:

http://smotri.com/video/view/?id=v15523298e0d

Влиза се с парола. Тя е: trkangal

Това да си глупак е страшно нещо. Да не можеш да осъзнаеш какво може да ти донесе собствената тъпотия.

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
Ето по какво изпада в екстаз тоя боклук:

http://smotri.com/video/view/?id=v15523298e0d

Влиза се с парола. Тя е: trkangal

Това да си глупак е страшно нещо. Да не можеш да осъзнаеш какво може да ти донесе собствената тъпотия.

Успях да го изгледам 5 сек., т.е. времето, необходимо ми да разбера за какво става дума.
                                                                                       Джек Лондон

П. Петков - tigar6

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1288
Злобата убива.
Бавно ни убива,

недеи заблуждаваш хората бе изрод гаден

С какво заблуждавш хората?
Тигъра си пази кожата,а човек името.

С ЛОШ ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕШ... С ПРОСТ - НИКОГА

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
Злобата убива.
Бавно ни убива,

недеи заблуждаваш хората бе изрод гаден

С какво заблуждавш хората?

Може би с това, че им разваля бизнеса.
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

Владо Вълчев - ciganeto

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 23
Нямя щастие,
щастие няма!
Всяка щастие е само измама,
Всяка радост е бременна с мъка.
Единственото реално право на човека е правото му на избор и ако трябва да задълбаем по - философски, то в момента на избора се проявява и същинската му свобода ;) Всеки трябва да носи отговорнокст за изборите в живота си, защото те го изграждат и измерват.

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
Нямя щастие,
щастие няма!
Всяка щастие е само измама,
Всяка радост е бременна с мъка.
Единственото реално право на човека е правото му на избор и ако трябва да задълбаем по - философски, то в момента на избора се проявява и същинската му свобода ;) Всеки трябва да носи отговорнокст за изборите в живота си, защото те го изграждат и измерват.

Пеньо Пенев !

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
Re:Взаимоотношенията между потребителите
« Отговор #10 -: 24.11.2010 15:39:00 »
Злобата убива.
Бавно ни убива,

... недеи заблуждаваш хората бе изрод гаден,...

И отново Пеньо Пенев, малки откъси от страхотното му стихотворение „Дни на проверка”, макар и написано по друг повод:

...Не позволявай дребничката хорска злоба
да ме досегне със злорадо съжаление!
...
Ще има пак звезди. . . и кучета. . . ще има,
виещи към тях. . . като преди.
                                                                                       Джек Лондон

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #11 -: 24.11.2010 18:36:43 »
Злобата убива.
Бавно ни убива,

... недеи заблуждаваш хората бе изрод гаден,...

И отново Пеньо Пенев, малки откъси от страхотното му стихотворение „Дни на проверка”, макар и написано по друг повод:

...Не позволявай дребничката хорска злоба
да ме досегне със злорадо съжаление!
...
Ще има пак звезди. . . и кучета. . . ще има,
виещи към тях. . . като преди.

Да-а-а, винаги ще има от тая категория псета, които вият срещу всеки и всичко, различаващо се от тях.
Но аз си мисля, че и от такива има нужда. Тяхното присъствие доказва смисъла на личното ни съществуване.

Билял Акиев

• Потребител с право на четене
  • Потребител
  • *
  • Публикации: 79
« Отговор #12 -: 26.11.2010 07:43:23 »
Злобата убива.
Бавно ни убива,

И понеже този изрод не знае или може би знае и абсолютно садистично ми задава въпрос как е синът ми.

Синът ми почина преди 10 години, а за въпроса, който ми е отправил - поредно доказателство, че Земята е пълна с излишни хора.

така недеите да пишете пишете за хората и кучетата не за хората като хора какви са и що са
нали пишем за кангалите не за чорбаджите им кои какъв е
племеника е на 12 години вчера чете и тои за кангала тук и вика виж чичи как глпости си пишат твоите хора тук
срамота е

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #13 -: 26.11.2010 09:12:57 »
Когато човек е безсилен да защити тезата си или нещата които прави по нормален начин, то той винаги прехвърля нападките си на личностна основа. Забележи - навсякъде е така и в политиката, и в спорта, и в науката и т.н. Безсилието води до агресия.
Алберт Айнщайн

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #14 -: 26.11.2010 09:18:38 »
Когато човек е безсилен да защити тезата си или нещата които прави по нормален начин, то той винаги прехвърля нападките си на личностна основа. Забележи - навсякъде е така и в политиката, и в спорта, и в науката и т.н. Безсилието води до агресия.

Това е точно така, но има неписан закон. Всеки, който е съхранил поне малко човешко в себе си, никога не рови в лични кървящи рани.

Има много хора, които ме ненавиждат, създавали са маса интриги по мой адрес, мога да кажа - че ме приемат като абсолютен враг и никога, абсолютно НИКОГА не са си позволявали да ровят в тази тема, макар че я знаят.

Тази грешка на природата, този  тотален изрод е първият, който се осмели да дълбае в личната ми трагедия.