Радвам се,че оцянявате снимките ми !
... но просто някак ми е неудобно в една галерия един много голям процент от снимките на последните страници да са все мои..не че нямам снимки,но просто като никой не публикувам и аз не публикувам.........
Да има думи-нека,но нали знаете,че пак ще се появи философ дето ще каже...ех аРИ мнОУУууу ги разбираш.....и затова не ми се пише,защото не ми се хабят нерви да се занимавам с хора,чието мнение/разговори/интереси/гледна точка/ не ме интересува.
П.С.Една случка,която не съм споменал:Преди месец и половина някаде имах реална среща с малко още глиганче (по мои изчисления не повече от 35кг)..... не знам откъде го извади кучето,но успя да го закачи съвсем леко със събите,колкото да изквичи точно преди да се завре в едни храсталаци и оттам изчезна...кучето уж заобиколи,уж душеше,но не успя пак да го намери......добре,че не изкарахме някоя майка,че тогава не знам кой щеше да бяга

На няколко пъти прасета са подгонвали хора от селото,последния път един ловджия беше излязъл да събира гъби и една майка здраво го изплашила-скочил нашия в една къпина и се спасил ...и аз все си мислех,че няма шанс да "събудим" прасе с кучето,защото глигана чува и усеща много,но на явно се случва........все пак кучето за пореден път ми доказа,че си върши работата чудесно.