Автор Тема: Взаимоотношенията между потребителите  (Прочетена 37097 пъти)

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 754
  • "Бъдете като животните! Те имат невинност."
Re:Взаимоотношенията между потребителите
« Отговор #120 -: 20.12.2011 18:56:17 »
Радвам се,че оцянявате снимките ми !
... но просто някак ми е неудобно в една галерия един много голям процент от снимките на последните страници да са все мои..не че нямам снимки,но просто като никой не публикувам и аз не публикувам.........

Да има думи-нека,но нали знаете,че пак ще се появи философ дето ще каже...ех аРИ мнОУУууу ги разбираш.....и затова не ми се пише,защото не ми се хабят нерви да се занимавам с хора,чието мнение/разговори/интереси/гледна точка/ не ме интересува.

П.С.Една случка,която не съм споменал:Преди месец и половина някаде имах  реална среща с малко  още глиганче (по мои изчисления не повече от 35кг)..... не знам откъде го извади кучето,но успя да го закачи съвсем леко със събите,колкото да изквичи точно преди да се завре в едни храсталаци и оттам изчезна...кучето уж заобиколи,уж душеше,но не успя пак да го намери......добре,че не изкарахме някоя майка,че тогава не знам кой щеше да бяга  ;D На няколко пъти прасета са подгонвали хора от селото,последния път един ловджия беше излязъл да събира гъби и една майка здраво го изплашила-скочил нашия в една къпина и се спасил ...и аз все си мислех,че няма шанс да "събудим" прасе с кучето,защото глигана чува и усеща много,но на явно се случва........все пак кучето за пореден път ми доказа,че си върши работата чудесно.
--- Колкото по-нависоко сме полетели, толкова по-малки изглеждаме на онези, които не са способни да летят ;) ---

Николай Атанасов - cynology

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 2509
  • I want to know
    • Center of Experimental Cynology
« Отговор #121 -: 20.12.2011 19:04:24 »
Радвам се,че оцянявате снимките ми !
... но просто някак ми е неудобно в една галерия един много голям процент от снимките на последните страници да са все мои..не че нямам снимки,но просто като никой не публикувам и аз не публикувам.........

Да има думи-нека,но нали знаете,че пак ще се появи философ дето ще каже...ех аРИ мнОУУууу ги разбираш.....и затова не ми се пише,защото не ми се хабят нерви да се занимавам с хора,чието мнение/разговори/интереси/гледна точка/ не ме интересува.

П.С.Една случка,която не съм споменал:Преди месец и половина някаде имах  реална среща с малко  още глиганче (по мои изчисления не повече от 35кг)..... не знам откъде го извади кучето,но успя да го закачи съвсем леко със събите,колкото да изквичи точно преди да се завре в едни храсталаци и оттам изчезна...кучето уж заобиколи,уж душеше,но не успя пак да го намери......добре,че не изкарахме някоя майка,че тогава не знам кой щеше да бяга  ;D На няколко пъти прасета са подгонвали хора от селото,последния път един ловджия беше излязъл да събира гъби и една майка здраво го изплашила-скочил нашия в една къпина и се спасил ...и аз все си мислех,че няма шанс да "събудим" прасе с кучето,защото глигана чува и усеща много,но на явно се случва........все пак кучето за пореден път ми доказа,че си върши работата чудесно.

Още като ученик в прогимназиална възраст подарих едно мое куче на наш роднина, ловец. Същия решил да го използва за лов на диви свине. Още при първата схватка, кучето, необучено, се нахвърлило директно на нереза. Нереза го по дължина на целия корем до слабините. Моя роднина бил принуден да застреля кучето.
The More I See Of Men, The More I Admire Dogs !

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 754
  • "Бъдете като животните! Те имат невинност."
« Отговор #122 -: 20.12.2011 19:28:32 »
Лошо се е получило.

Дивото животно си е опасно особено като види,че е застрашено.
--- Колкото по-нависоко сме полетели, толкова по-малки изглеждаме на онези, които не са способни да летят ;) ---

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1648
  • Обичам ви, Прекрасни Животни!
« Отговор #123 -: 20.12.2011 20:19:35 »
....
но нали знаете,че пак ще се появи философ дето ще каже...ех аРИ мнОУУууу ги разбираш.....и затова не ми се пише,защото не ми се хабят нерви да се занимавам с хора,чието мнение/разговори/интереси/гледна точка/ не ме интересува.

Разбира се, че не трябва да те интересуват мненията на хора, които най-добре се изразяват с нечленоразделна реч.

А случката, която разказваш е наистина интересна и действително сте имали късмет, че не се е появила майката на глиганчето.
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #124 -: 20.12.2011 20:22:36 »

Още като ученик в прогимназиална възраст подарих едно мое куче на наш роднина, ловец. Същия решил да го използва за лов на диви свине. Още при първата схватка, кучето, необучено, се нахвърлило директно на нереза. Нереза го по дължина на целия корем до слабините. Моя роднина бил принуден да застреля кучето.

Минало е доста време, но все пак - жалко за кучето.
Доколкото знам, сега ловците използват много добре обучени кучета.
                                                                                       Джек Лондон

А. Коджабашев - ablai

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 495
  • никога не пести сили за връщане
« Отговор #125 -: 20.12.2011 20:54:38 »
Въпросът ми не е съвсем подходящ точно за тази тема. Но не намерих по-подходяща. А и пред вид, че в този форум научих много за кучетата, че разговарях и за съвсем общочовешки теми, за неща, които вълнуват всички, искам да попитам:
Защо е това мълчание? Мълчание от потребители във форума, които редовно се включваха със своите мнения по какви ли не въпроси?! И то доста любопини мнения.
Разбира се, всеки решава за себе си. Но беше интересно!...

понякога , в тишината ехтят , много , неизказани мисли !  понякога , мълчанието може да бъде много по- образно от многословието!
 ПОЛИФОНИЯТА Е КРАСИВА КОГАТО Е СЪОБРАЗЕНА С ХАРМОНИЯТА

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #126 -: 20.12.2011 21:00:53 »
Въпросът ми не е съвсем подходящ точно за тази тема. Но не намерих по-подходяща. А и пред вид, че в този форум научих много за кучетата, че разговарях и за съвсем общочовешки теми, за неща, които вълнуват всички, искам да попитам:
Защо е това мълчание? Мълчание от потребители във форума, които редовно се включваха със своите мнения по какви ли не въпроси?! И то доста любопини мнения.

понякога , в тишината ехтят , много , неизказани мисли !  понякога , мълчанието може да бъде много по- образно от многословието!
 ПОЛИФОНИЯТА Е КРАСИВА КОГАТО Е СЪОБРАЗЕНА С ХАРМОНИЯТА

Да, но когато тишината продължи прекалено дълго, става самотно - в случая самотно от липсата на човеци, с които да си поговориш за сърцатите си любимци. Да поискаш съвет, да чуеш интересна случка за тях...
При мен стана така, за това писах.
                                                                                       Джек Лондон

А. Коджабашев - ablai

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 495
  • никога не пести сили за връщане
« Отговор #127 -: 20.12.2011 21:15:01 »
,,аз съм алфа и омега ....... ,,

,,смъртта е занимание самотно,,

какво ли остава за междуметието   ?

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #128 -: 20.12.2011 21:54:28 »
,,аз съм алфа и омега ....... ,,

,,смъртта е занимание самотно,,

какво ли остава за междуметието   ?

„Аз съм Алфа и Омега, начало и край, първият и последният” (Откр. 22:13).

Остави Божиите дела, Богу.

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #129 -: 22.02.2012 13:31:09 »

Светла, привет.

Лично моето мнение да изгубя интерес към форума го знаеш.

Казвам го абсолютно искрено, че vano бе създал един форум, който обещаваше да бъде изключително интелигентен и пълен с полезна информация.

За жалост vano остави без последици изпразнените от смисъл коментари и елементарни заяждания на нискоинтелигентни персони, отъждествяващи се с примитивизма на тъмното Средновековие, когато на почит е била варварщината, по простата причина, че друго не е имало.

Всевъзможни малки мъже започнаха да си избиват недостатъците с публикации за битки с кучета. Същества, на които интелекта не достигна за нито един наистина стойностен коментар, с който да мотивират това, пред което се прекланят. Само човек с девиантности в психиката може да изпитва удоволствия от подобни деяния.

Това, че vano остави тези човекоподобия да си изливат глупостите по форумите, накара тези, които наистина можеха и имаха какво да кажат, да се оттеглят.

Отдавна вече "човекоподобията" не пишат във форума.
За съжаление не пишат и тези, които имаше и има какво да кажат!
И жалко, че самият Vano се отказа от собствената си рожба!
Харесвах форума...наистина можеше да е №1.
Наистина жалко...
                                                                                       Джек Лондон

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #130 -: 22.02.2012 14:09:27 »
Свърши ми времето за редактиране на поста, за това ще продължа отново:
Трябва ли заради нечий примитивизъм да се откажем от идеите си?
Трябва ли нечие девиантно поведение да ни ръководи в делата?

Кучетата заслужават ли го?!
                                                                                       Джек Лондон

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 3697
    • www.bgdogs.net
« Отговор #131 -: 22.02.2012 17:04:37 »
Е добре де, Вано вече не пише, не администрира и т.н.

Какво пречи да си продължавате да пишете и разисквате каквото ви вълнува?
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #132 -: 22.02.2012 18:32:16 »
Е добре де, Вано вече не пише, не администрира и т.н.

Какво пречи да си продължавате да пишете и разисквате каквото ви вълнува?

Вано-о-о, не се дърпай като нащипана мома, ами дай тон, че да започнем пак.
Поздрави!

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 3697
    • www.bgdogs.net
« Отговор #133 -: 22.02.2012 19:00:23 »
Явно моя тон все се подхваща от тея дето ви прогониха да пишаете тук, така че по-добре някой друг да дава тона, пък аз ако знам песента може и да се включа :)
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #134 -: 22.02.2012 19:12:21 »
Хм, знам ли.

Гледам в дог.бг се е подхванала тема за обединяване на любителите на овчарското куче на България.