Цитат на: Иван Панайотов - vano в 26.11.2010 09:12:57Когато човек е безсилен да защити тезата си или нещата които прави по нормален начин, то той винаги прехвърля нападките си на личностна основа. Забележи - навсякъде е така и в политиката, и в спорта, и в науката и т.н. Безсилието води до агресия. Това е точно така, но има неписан закон. Всеки, който е съхранил поне малко човешко в себе си, никога не рови в лични кървящи рани.Има много хора, които ме ненавиждат, създавали са маса интриги по мой адрес, мога да кажа - че ме приемат като абсолютен враг и никога, абсолютно НИКОГА не са си позволявали да ровят в тази тема, макар че я знаят.Тази грешка на природата, този тотален изрод е първият, който се осмели да дълбае в личната ми трагедия.
Когато човек е безсилен да защити тезата си или нещата които прави по нормален начин, то той винаги прехвърля нападките си на личностна основа. Забележи - навсякъде е така и в политиката, и в спорта, и в науката и т.н. Безсилието води до агресия.
Това е точно така, но има неписан закон. Всеки, който е съхранил поне малко човешко в себе си, никога не рови в лични кървящи рани....Тази грешка на природата, този тотален изрод е първият, който се осмели да дълбае в личната ми трагедия.
Просто някой като не знае какво да каже почва много гадно да те чопли и изкарва извън нерви . . .
Цитат на: Билял Акиев в 27.11.2010 08:06:26няма как да съм сигуренчудя се не ми се дава но тои ми разваля и другите кучета дразни ги и ги настървява с постояно налитаневчера скъса синджира и пак ядове с негоможе да направим така да ти го подаря наа теб ако го искаш ама как с другите ти кангали ще го оправяш не знам Аз нямам тук кангали.Кучетата които имам в кучкарника си са спасени бездомни.Мисля, че най-добрият вариант да се запазите кучето и да носите отговорността за поведението му. То не е виновно, че е такова. Кангала по принцип трудно съжителства с други кучета, ако не е приучен към съвместен живот с тях още от малък. Но наистина, без да зная нищо за хората, които са Ви го искали, аз съм повече от сигурен, че съдбата му ще бъде обречена.
няма как да съм сигуренчудя се не ми се дава но тои ми разваля и другите кучета дразни ги и ги настървява с постояно налитаневчера скъса синджира и пак ядове с негоможе да направим така да ти го подаря наа теб ако го искаш ама как с другите ти кангали ще го оправяш не знам
Арабов,искам да те попитам нещо?Къде беше ти,когато същия този човек наричаше други хора:безмозъчни,изроди,амеби,простаци и др.И когато него някой го защипа ,прорева като примадона(това за личния живот също не го одобрявам).
А всичко в този форум започна толкова добре.Имаше снимки,съвети ,дискусий и др.Но някой човек не може да преглътне своето его ,че той е най-добрия ,най-знаещ и най-велик.