Автор Тема: Взаимоотношенията между потребителите  (Прочетена 36387 пъти)

д-р Илия Илиев

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 18
Re:Взаимоотношенията между потребителите
« Отговор #15 -: 26.11.2010 10:45:22 »
Когато човек е безсилен да защити тезата си или нещата които прави по нормален начин, то той винаги прехвърля нападките си на личностна основа. Забележи - навсякъде е така и в политиката, и в спорта, и в науката и т.н. Безсилието води до агресия.

Това е точно така, но има неписан закон. Всеки, който е съхранил поне малко човешко в себе си, никога не рови в лични кървящи рани.

Има много хора, които ме ненавиждат, създавали са маса интриги по мой адрес, мога да кажа - че ме приемат като абсолютен враг и никога, абсолютно НИКОГА не са си позволявали да ровят в тази тема, макар че я знаят.

Тази грешка на природата, този  тотален изрод е първият, който се осмели да дълбае в личната ми трагедия.
Има една поговорка:  Всичко по хората ходи.
Мисълта ми беше,че утре и него може да го сполети същото нещастие и тогава може би ще проумее,че с такива неща не трябва да спекулира.
Това което неразбирам е защо трябва да го изпиташ на гърба си за да го осъзнаеш.
Истината ще ви направи свободни.

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1648
  • Обичам ви, Прекрасни Животни!
« Отговор #16 -: 26.11.2010 15:13:32 »

Това е точно така, но има неписан закон. Всеки, който е съхранил поне малко човешко в себе си, никога не рови в лични кървящи рани.
...
Тази грешка на природата, този  тотален изрод е първият, който се осмели да дълбае в личната ми трагедия.

...Едно стихче, една трошица от невероятния океан арабски приказки, наречен „Хиляда и една нощ”

Не е съдбата лоша само към едни,
поравно разпределя тя своите злини.
Ти на злорад завистник кажи да се опомни,
че него също чакат злочестини огромни!
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 754
  • "Бъдете като животните! Те имат невинност."
« Отговор #17 -: 26.11.2010 15:24:02 »
Просто някой като не знае какво да каже почва много гадно да те чопли и изкарва извън нерви . . .
--- Колкото по-нависоко сме полетели, толкова по-малки изглеждаме на онези, които не са способни да летят ;) ---

Николай Атанасов - cynology

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 2509
  • I want to know
    • Center of Experimental Cynology
« Отговор #18 -: 26.11.2010 15:25:48 »
Просто някой като не знае какво да каже почва много гадно да те чопли и изкарва извън нерви . . .

Има неща, за които важат неписани закони и се спазват определени граници. В противен случай се плаща. Жестоко !
The More I See Of Men, The More I Admire Dogs !

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #19 -: 26.11.2010 15:37:47 »
Съдизъм е да говори така в онзи цитат от фейсбук...
--- Колкото по-нависоко сме полетели, толкова по-малки изглеждаме на онези, които не са способни да летят ;) ---

Георги Въгларов - Gogo73

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 227
« Отговор #20 -: 27.11.2010 21:06:22 »
Билял ,аз имам конкректна оферта за теб.Ако те интересува обади се?
Започнахме да превръщаме темата за кангала на поетична вечер (много стихове).
Остава професора да пусне и снимка с някоя птичка и всичко ще е ок.

Георги Въгларов - Gogo73

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #21 -: 27.11.2010 21:10:43 »
няма как да съм сигурен
чудя се не ми се дава но тои ми разваля и другите кучета дразни ги и ги настървява с постояно налитане
вчера скъса синджира и пак ядове с него
може да направим така да ти го подаря наа теб ако го искаш ама как с другите ти кангали ще го оправяш не знам

Аз нямам тук кангали.
Кучетата които имам в кучкарника си са спасени бездомни.
Мисля, че най-добрият вариант да се запазите кучето и да носите отговорността за поведението му. То не е виновно, че е такова. Кангала по принцип трудно съжителства с други кучета, ако не е приучен към съвместен живот с тях още от малък. Но наистина, без да зная нищо за хората, които са Ви го искали, аз съм повече от сигурен, че съдбата му ще бъде обречена.
Професоре ,ако нямаш тук кангали,къде са?Може би всички кангали в Турция са твой.

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #22 -: 27.11.2010 21:40:49 »
Ае ще спрете ли да се чешите ненужно или се чудите как да се правите на интересни-бягай изпий една бира и готово...

Георги Въгларов - Gogo73

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #23 -: 27.11.2010 22:08:53 »
Арабов,искам да те попитам нещо?Къде беше ти,когато същия този човек наричаше други хора:безмозъчни,изроди,амеби,простаци и др.И когато него някой го защипа ,прорева като примадона(това за личния живот също не го одобрявам).

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #24 -: 27.11.2010 22:13:47 »
Арабов,искам да те попитам нещо?Къде беше ти,когато същия този човек наричаше други хора:безмозъчни,изроди,амеби,простаци и др.И когато него някой го защипа ,прорева като примадона(това за личния живот също не го одобрявам).

Ама той щом е казал на някой нещо е имало защо,нали?
Ама просто много ме дразни ей така някой като почне тънко да дразни за няма нищо-птички да ти качваме,на какво станала темата-на Вано е сайта и той решава каква да е темата-като станеш модератор ти ще я модерираш.

Георги Въгларов - Gogo73

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #25 -: 27.11.2010 22:16:16 »
А всичко в този форум започна толкова добре.Имаше снимки,съвети ,дискусий и др.Но някой човек не може да преглътне своето его ,че той е най-добрия ,най-знаещ и най-велик.

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #26 -: 27.11.2010 22:19:47 »
А всичко в този форум започна толкова добре.Имаше снимки,съвети ,дискусий и др.Но някой човек не може да преглътне своето его ,че той е най-добрия ,най-знаещ и най-велик.

Ето как започваш да дразниш без нищо и ето заради такива постове следват в повечето случай 3 старници боза и някой друг БАН в последствие.
Ако ги няма тези постове и темата ще е все съвети,снимки и т.н.

Георги Въгларов - Gogo73

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #27 -: 27.11.2010 22:27:47 »
Арабов ,с този бан нещата не се променят.Нито ще спра да си отглеждам кангали,нито ще си променя мнението за тях.Така , че Вано да решава.   

Иво Димов

• Потребител с право на четене
  • Потребител
  • *
  • Публикации: 95
« Отговор #28 -: 27.11.2010 22:32:07 »
Арабов
нещо на заплата ли си при хората които защитаваш? защото ако не си е странно...дето се вика \"кучешка вярност\"
 има кога и как да се покаже и уважение и достоинство и да се запази някакво приличие
недеи така лакеиската моля те обиждаш наи вече себе си

Георги Въгларов - Gogo73

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #29 -: 27.11.2010 22:36:43 »
Иво,моляте спри.Нека всичко спре до тук.Моляте ;) ;) ;)
До утре!!!!!!! ;D ;D ;D