Автор Тема: Взаимоотношенията между потребителите  (Прочетена 36390 пъти)

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 754
  • "Бъдете като животните! Те имат невинност."
Re:Взаимоотношенията между потребителите
« Отговор #30 -: 27.11.2010 22:41:40 »
Арабов
нещо на заплата ли си при хората които защитаваш? защото ако не си е странно...дето се вика \"кучешка вярност\"
 има кога и как да се покаже и уважение и достоинство и да се запази някакво приличие
недеи така лакеиската моля те обиждаш наи вече себе си

На заплата съм на този на когото трябва.
Просто ми е тъпо да чета глупави постове и си казвам мнението.
И аз съм на мнение да се спре до тук-ако някой има нещо да казва за кангал-да си казва.
--- Колкото по-нависоко сме полетели, толкова по-малки изглеждаме на онези, които не са способни да летят ;) ---

П. Петков - tigar6

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1288
« Отговор #31 -: 27.11.2010 22:54:07 »
и понеже 3 човека искаха да го вземат и ми писаха саобщение като окучи алтън кутрета от него февроари месец ще ви подаря по куче от осман да ви се връща добрината хора
Прогноза :)кучката ще ги умори февруари и ще останат без кучета ;D
Кога я заплоди кучката? Дай снимка на скачката.
Тигъра си пази кожата,а човек името.

С ЛОШ ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕШ... С ПРОСТ - НИКОГА

Николай Атанасов - cynology

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 2509
  • I want to know
    • Center of Experimental Cynology
« Отговор #32 -: 27.11.2010 23:07:13 »
Арабов,искам да те попитам нещо?Къде беше ти,когато същия този човек наричаше други хора:безмозъчни,изроди,амеби,простаци и др.И когато него някой го защипа ,прорева като примадона(това за личния живот също не го одобрявам).

Да аз написах много подобни определения и отново ще кажа, че си един от тези плебеи които с присъствието си не са демонстрирали нищо стойностно. Явно не можеш да осъзнаеш нищетата си. Стой си в канала, изчуквай и боядисвай автомобилите и остави кучетата за тези, които цял живот са се занимавали и учили за това.

Твоето тенекиджийство показва, че и в мозъка не си повече от една ламарина.

А колкото до кангалите - през ръцете ми са преминали, преминават и ще преминат толкова много кангали, за които на теб 5 живота нама да ти стигнат. А и да ти кажа - не ти и трябва. Щото то да се занимаваш с кинология се иска акъл, а не да нахлузиш анцунга и да отидеш на поляната и да се кефиш как кучетото ти хапе или го хапят. Надявам се плоскомозъчието ти схваща казаното от мен.
The More I See Of Men, The More I Admire Dogs !

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #33 -: 27.11.2010 23:10:15 »
А всичко в този форум започна толкова добре.Имаше снимки,съвети ,дискусий и др.Но някой човек не може да преглътне своето его ,че той е най-добрия ,най-знаещ и най-велик.

Е, те това ти е болката. защото забрави когато ми пишеше на Вие, когато ми се извиняваше от името на жена си за простотиите които пише. И когато се изказах критично за кучетата ти и за поведението ти по отношение ползването на кучетата, показа същността си на лумпен.

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #34 -: 27.11.2010 23:11:42 »
и понеже 3 човека искаха да го вземат и ми писаха саобщение като окучи алтън кутрета от него февроари месец ще ви подаря по куче от осман да ви се връща добрината хора

Ако искаш кучето ти да се ползва за бой или да бъде превърнато в спаринг партньор на изродени кучета, можеш да приемеш офертата на тенекиджията гого.

П. Петков - tigar6

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #35 -: 27.11.2010 23:21:21 »
А всичко в този форум започна толкова добре.Имаше снимки,съвети ,дискусий и др.Но някой човек не може да преглътне своето его ,че той е най-добрия ,най-знаещ и най-велик.
Въгларов във всеки един форум си има правила, които пишещите трябва да спазват ;)на който не му изнася се мести на друго място и там си пише.
Аз самия на много места не съм ги спазвал и съм аут от там ;)
Що се отнася за Атанасов писанията които е поместил са подплатени със знания.Обори го със знания и тогава имай самочуствието да се мериш с него.

п.п.Знанията невключват: Ти колко кангала имаш в двора си ;)ти колко кучета си окучил ;D

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #36 -: 27.11.2010 23:37:18 »
Това е Шериф – кангал, спасен от един развъдник за кучета в Германия. Писал съм много за това куче, качвал съм и много негови снимки, а във форума към моя сайт за него има самостоятелно обособена страница.

Както Шериф, така и много още кангалчета можеха да дойдат в България. Условието от страна на моята позната бе, че аз трябва да гарантирам за всеки един кандидат, че не се занимава с бой с кучета. Казах, че такава морална отговорност не мога да поема за никого (а вече имах запитвания, тъй като бях дал обява). Бе ми отговорено, че след като не мога да гарантирам, нито едно кангалче няма да бъде изпратено за България освен на мен. Препоръчах Шериф да замине при моя позната в Холандия (която предварително бе проверена, за отношението й към кучетата). Братчето му замина за САЩ и работи като пазач. А Шериф е домашен любимец със защитена диплома от школа за обучение и социализация.

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #37 -: 27.11.2010 23:41:50 »
п.п.Знанията невключват: Ти колко кангала имаш в двора си ;)ти колко кучета си окучил ;D

Тигре, то е до манталитет. Толкова може, до толкова му стига интелектуалния багаж, това показва.
Печалното е, че не може да осъзнае нищетата си и или да чете и да се учи (ако въобще има акъл за това), или да се скрие някъде дълбоко и да не парадира с жалкото си съществуване..

А. Коджабашев - ablai

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 495
  • никога не пести сили за връщане
« Отговор #38 -: 28.11.2010 12:20:11 »
колега писах ти ,,ако си зорлия,, малко не ща !

А. Коджабашев - ablai

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 495
  • никога не пести сили за връщане
« Отговор #39 -: 28.11.2010 12:28:37 »
за цялата тема -                      ама вие кво делите ,             интелектуален багаж ли  ?
 Е   ,  ТУКА  ,  НЕ СТАВА  ,  ПОРАДИ ЕДНА ЕДИНСТВЕННА ПРИЧИНА...............................

Билял Акиев

• Потребител с право на четене
  • Потребител
  • *
  • Публикации: 79
« Отговор #40 -: 28.11.2010 16:21:55 »
не сте за кучето вие вие сте да се карате да се обиждате да се надхитряте и излагате един друг на отбори и стражари и апаши

тигар6 все не успях да те разбера теб родословия снимки маи са те нещо прекарали някаде някога та на дума човешка не верваш хич

георги въгларов от пазарджик
пали утре пикапа и идваи чакам те да се обадиш като си на омуртаг да те срещна
осман е твои

като избистрите кои е по най от всички сетете се че кангала е нещото важно тук а не кои кои е

П. Петков - tigar6

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #41 -: 28.11.2010 20:15:07 »

тигар6 все не успях да те разбера теб родословия снимки маи са те нещо прекарали някаде някога та на дума човешка не верваш хич

Aaaa aз несъм теб разни инжинери да ме прекарват ;D ;D ;D

Георги Въгларов - Gogo73

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 227
« Отговор #42 -: 28.11.2010 21:41:05 »
Атанасов,обещавам ти това е последното нещо което пиша в този форум.
Накрая само искам да ти дам един съвет от сърце:иди се прегледай,не си добре.
Толкова е напреднала при теб болеста,че не можеш да различиш от двама човека кой ти пише.
  Аз съм от Татар Пазарджик,а "изчукващия" е от София.А колкото до кучетата си оставам на моето.
Ти никога не си взел от едно пърче месо кангал ,за да го направиш куче,така че нямаш право да даваш съвети за каквото и да е развъждане.Ходи ,снимай на хората кучетата и чакай  някой от Австралия да ти поеме разходите и да те разведе из Турция .Гледай да не постъпиш с породата КАНГАЛ така както си постъпил с немската овчарка(да е продадеш за няколко сребърника). Бъди щастлив и успех в живота.

Георги Георгиев - joro

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 31
    • www.dog-kangal.com
« Отговор #43 -: 28.11.2010 21:55:20 »
Арабов,искам да те попитам нещо?Къде беше ти,когато същия този човек наричаше други хора:безмозъчни,изроди,амеби,простаци и др.И когато него някой го защипа ,прорева като примадона(това за личния живот също не го одобрявам).

Да аз написах много подобни определения и отново ще кажа, че си един от тези плебеи които с присъствието си не са демонстрирали нищо стойностно. Явно не можеш да осъзнаеш нищетата си. Стой си в канала, изчуквай и боядисвай автомобилите и остави кучетата за тези, които цял живот са се занимавали и учили за това.

Твоето тенекиджийство показва, че и в мозъка не си повече от една ламарина.

А колкото до кангалите - през ръцете ми са преминали, преминават и ще преминат толкова много кангали, за които на теб 5 живота нама да ти стигнат. А и да ти кажа - не ти и трябва. Щото то да се занимаваш с кинология се иска акъл, а не да нахлузиш анцунга и да отидеш на поляната и да се кефиш как кучетото ти хапе или го хапят. Надявам се плоскомозъчието ти схваща казаното от мен.

Георги Георгиев - joro

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 31
    • www.dog-kangal.com
« Отговор #44 -: 28.11.2010 22:12:02 »
Ти си много смотан бре Атанасов чак не виждаш с кой пишеш то това е от акала ти май твоя като ламарина хахахах мери си думите бе че стара загора ми е много по близо