Автор Тема: Взаимоотношенията между потребителите  (Прочетена 37107 пъти)

Георги Георгиев - joro

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 31
    • www.dog-kangal.com
Re:Взаимоотношенията между потребителите
« Отговор #45 -: 28.11.2010 22:15:04 »
Вано гледай кой какво пише

Николай Атанасов - cynology

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 2509
  • I want to know
    • Center of Experimental Cynology
« Отговор #46 -: 29.11.2010 08:13:31 »
Дали Въглавров, дали Георгиев - все един дол дренки сте.

Разходите не ми ги поема никой - освен турците и то в случаите, когато са ме викали за консултант.

А колкото до това дали съм близо или далеч до някого - нямаш никакъв проблем. Ще те посрещна подобаващо !
The More I See Of Men, The More I Admire Dogs !

Билял Акиев

• Потребител с право на четене
  • Потребител
  • *
  • Публикации: 79
« Отговор #47 -: 29.11.2010 12:22:04 »
добре тигър
щом си тарикат и в час само мога да се радвам за теб
един те мислехме ти друг излезе ама то така е и с хора и с кучета и с всичко
и за напред само така да си

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 3697
    • www.bgdogs.net
« Отговор #48 -: 29.11.2010 14:40:43 »
Гледам в последните постове само за кангали се говори. Продължавайте в същия дух.
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 754
  • "Бъдете като животните! Те имат невинност."
« Отговор #49 -: 29.11.2010 15:31:37 »
Ами аз казах,че с "провокативни"  (и то напълно ненужни) смаменета по темите-освен лични дразги друго няма да четем.
Само,че някой като Димо Ивов ги приемат тези неща за четки . . .
--- Колкото по-нависоко сме полетели, толкова по-малки изглеждаме на онези, които не са способни да летят ;) ---

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #50 -: 29.11.2010 18:54:34 »
Гледам в последните постове само за кангали се говори. Продължавайте в същия дух.

Толкова могат, толкова говорят.
Както вече писах, то не е като да нахлузиш анцуга и да излезеш на поляната да се кефиш на болката на нещастните животни.
Така че могат да пишат само в този дух, защото дотолкова им е духовността.

А иначе, ако някой иска да пише за кангали и ако мисли, че разбира от породата - добре е дошъл.

Ще го чуем, ще го претеглим, пък и ще му отговорим.

П. Петков - tigar6

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1288
« Отговор #51 -: 29.11.2010 19:15:07 »

един те мислехме ти друг излезе ама то така е
Kои сте вие дето сте ме мислили? А това,че ти не ме харесваш си е лично твое право.
Не може на всички да съм приятен ;)
Тигъра си пази кожата,а човек името.

С ЛОШ ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕШ... С ПРОСТ - НИКОГА

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #52 -: 29.11.2010 19:26:16 »

един те мислехме ти друг излезе ама то така е
Kои сте вие дето сте ме мислили? А това,че ти не ме харесваш си е лично твое право.
Не може на всички да съм приятен ;)

Тигре, понеже си пичага, ще ти кажа моето мото:

"По-добре да ме мразят за това, което съм, отколкото да ме обичат за това, което не съм".

Не зная дали те ще го схванат, но току виж, ако се понапънат, може и нещо да им "светне" в черепните кухини.

Георги Георгиев - joro

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 31
    • www.dog-kangal.com
« Отговор #53 -: 29.11.2010 21:17:50 »
   аман от професори изгубили се в лабиринта на висшето си обарование виещи като бездомни и гладни кучета пред боклуджийската кофа пазейки парчето хляб което са намерили.Понякога в интелигентноста си която твърдят че имат и знанията които твърдят че притежават проблясва типичната селяния.Срамна професия няма но срам е за този с висше образование които говори като пян клошар.Давейки неосъществените си мечти и мъка в алкохол той трябва да разбере че света не се върти само около неговата кофа

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #54 -: 29.11.2010 21:26:28 »
   аман от професори изгубили се в лабиринта на висшето си обарование виещи като бездомни и гладни кучета пред боклуджийската кофа пазейки парчето хляб което са намерили.Понякога в интелигентноста си която твърдят че имат и знанията които твърдят че притежават проблясва типичната селяния.Срамна професия няма но срам е за този с висше образование които говори като пян клошар.Давейки неосъществените си мечти и мъка в алкохол той трябва да разбере че света не се върти само около неговата кофа

Леле-е-е, ти това всичкото сам ли го роди в кухата си тиква или някой ти помогна. Малко си пообъркал стила и препинателните знаци, но на един тенекеджия му е простено.

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #55 -: 29.11.2010 21:27:25 »
   аман от професори

Нормално е тъпанар да ненавижда образованието.

Димитър Балчев-БАЛКАН

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 730
« Отговор #56 -: 29.11.2010 22:02:28 »
 ;) ;D
,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,

Ерджан Себайтин - развъдник АКБЕК

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 167
« Отговор #57 -: 29.11.2010 22:05:56 »
форумът напоследък се превръща в сцена за раздаване на лични квалификации засягащи един или друг потребител.само не ми е ясна методиката за достигане на определените заключения от страните,след като едва ли се познават лично ,а всички сме свидетели на умозаключения ,които едва ли могат да се изведат на база форумно присъствие.
емоционалните престрелки не са интересни за голяма част от потребителите-тема на дискусия би трябвало да са кучетата ,а не потребителите тук.

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #58 -: 29.11.2010 22:21:35 »
форумът напоследък се превръща в сцена за раздаване на лични квалификации засягащи един или друг потребител.само не ми е ясна методиката за достигане на определените заключения от страните,след като едва ли се познават лично ,а всички сме свидетели на умозаключения ,които едва ли могат да се изведат на база форумно присъствие.
емоционалните престрелки не са интересни за голяма част от потребителите-тема на дискусия би трябвало да са кучетата ,а не потребителите тук.

Ето това аз съм го писал:

"А иначе, ако някой иска да пише за кангали и ако мисли, че разбира от породата - добре е дошъл.

Ще го чуем, ще го претеглим, пък и ще му отговорим."

Понякога не е нужно да познаваш някого лично, за да му претеглиш багажа според начините му на изява.

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • I want to know
« Отговор #59 -: 29.11.2010 22:26:33 »

Хайде, да се върнеш назад и да видиш кой какво е писал по темата и колко стойностно е било, виж кой към кого е започнал с персоналните квалификации и тогава съди.

А колкото до това, че има определена категория човечета, за които смисъла на породата е да се ползват кучетата за бой, а не по предназначение да - за мене тия ще си останат в категорията на комплексираните псевдомъже и мисля, че като се виждат не трябва да се обиждат. Обижда се този, който се познава в това, което се коментира за него.