Автор Тема: Взаимоотношенията между потребителите  (Прочетена 37016 пъти)

Иво Димов

• Потребител с право на четене
  • Потребител
  • *
  • Публикации: 95
Re:Взаимоотношенията между потребителите
« Отговор #60 -: 29.11.2010 23:30:03 »
форум е свършил
няма го и знаете ли защо? защото шепа хора се опитват да наложат мнението си и вижданията си над други използват знанията си за да обиждат и унижават хората и все едно им е в устата \"примитиви\" \"варвари\" \"диваци\" простаци\".. това провокира вълна от обиди от нападки и се стигна твърде далеч!!!

които и да си какъвто и да си и от кадето и да си НЯМАШ ПРАВО ДА КАЗВАШ НА ХОРАТА КАКВО КАК И КОГА ДА ПРАВЯТ!!! колкото и да знаеш и да си чел като не те питат да натрапваш знанията си и да ги използваш за да обидиш или да засегнеш някои
\"тенекиджия\" какво значи това? това е професия а не нарицателно,и всеки от нас някога е опирал до такъв човек
всеки е собственик на кучето си знае за какво го е взел и какво иска и очаква от него и никои няма право да му дава наклон на нали се сещате какво да прави и да иска и да очаква
докато има такива хора \"по турци от ходжата \" да мислят че са, ФОТУМА ЩЕ Е ГОВОРИЛНЯ ще се пише за бащи маики за какво ли не но само не и за кучетата

пп.Направете тема \"НЕ на т.и.\" и там си изливаите душите,а не тук кадето влизат хора да четат за кучето порода Кангал!!!

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 754
  • "Бъдете като животните! Те имат невинност."
« Отговор #61 -: 29.11.2010 23:35:13 »
 ;D ;D ;D  
Първо аз да ти се извиня за дето те нарекох Димо Ивов-а ти си бил Иво Димов.

А иначе-спокойно Вано като се върне ще изтрие последните страници сигурно ;)
--- Колкото по-нависоко сме полетели, толкова по-малки изглеждаме на онези, които не са способни да летят ;) ---

Николай Атанасов - cynology

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 2509
  • I want to know
    • Center of Experimental Cynology
« Отговор #62 -: 30.11.2010 07:59:25 »
влизат хора да четат за кучето порода Кангал!!!

Ами пишете за Кангал.

Не предизвиквайте с поведението си да ви правят публична характеристика за това, което всъщност сте.

До сега някой да е написал нещо съществено и стойностно за Кангала ?!
Някой да е подал научна актуална и издържана информация за история, произход, породоформиране, палзване, поведение и т.н и т.н. ?!
The More I See Of Men, The More I Admire Dogs !

Иво Димов

• Потребител
  • *
« Отговор #63 -: 30.11.2010 09:32:40 »
много отдавна никои нищо не е писал за, няма и да напише,изгонихте всички кои с бан кои с парадиране със знания и контакти,кои с обиди..
зарди вас става това което вано каза \"3 човека да останат да пишат..\" ти атанасов,вано и арабов-вие сте
караите я както ви иска и ви харесва и всичко хубаво (да видим когато сте 3 човека форум ли ще е или какво ще е)
кангала набира популярност,все нови и нови хора виждат тая порода колко качества и достоинства има и се захващат да отглеждат и това е важното,а че ти и дружинката ти искате да вкарате своите виждания и теории на всички си е ваш проблем

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 3697
    • www.bgdogs.net
« Отговор #64 -: 30.11.2010 13:36:59 »
Аз пък не виждам какво толкова има да се коментира форума. Никой никого не кара на сила да влиза или да пише във форума. Но този форум си има правила. Едно от основните правила е да не се дава трибуна на хора поддържащи тестови изпитания. Както знаете всички тези, които имат БАН си пишеха най-спокойно докато не обърнаха всички форуми в говорилня на тема тестови изпитания. Направих и тема специално за Т.И., където всеки да изложи и да защити тезата си - аз не можах да разбера как боя между 2 кучета прави едното вълкодав. Също така неможах да разбера колко боя трябва да проведе едно куче за да е покрило теста. С две думи това си е вид забавление и никакви тестове.

Не мисля че някой на някого налага някакво мнение. Това,че в този форум няма да се говори за т.и. не е налагане на мнение, а е правило. Има разлика.

Много добре знаете, че някои хора и под хиляда ника да започнат да пишат, след 5-6 поста веднага лъсват. Да не говорим че са ясни като бял ден и единствената причина да ги оставям да пишат е защото може би с новата си самоличност може да кажат и нещо смислено. За съжаление освен снимки и махленски разговори от рода кое какъв вълкодав било, аз не съм прочел нищо смислено.

Н. Атанасов може да е всякакъв, но е един от малкото в този форум, който е написал, неща заради които човек си струва да влезе и да прочете, защото този форум не е само темите за кучета пазачи на стада, в които стадата се пазаят от вълкодави, които се давят по между си, щото така са научени от малки.
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1648
  • Обичам ви, Прекрасни Животни!
« Отговор #65 -: 30.11.2010 13:54:21 »
....

Н. Атанасов може да е всякакъв, но е един от малкото в този форум, който е написал, неща заради които човек си струва да влезе и да прочете, защото този форум не е само темите за кучета пазачи на стада, в които стадата се пазаят от вълкодави, които се давят по между си, щото така са научени от малки.

Не знам за другите какъв е Николай Атанасов, но ще си позволя, надявам се, той няма да се расърди, аз да го определя с няколко думи: Знаещ, компетентен, ерудиран и много отзивчив, когато се потърси съвета му, кинолог.
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон

Иво Димов

• Потребител
  • *
« Отговор #66 -: 30.11.2010 15:11:50 »
уважаема госпожо,
за да не остана неразвран и да изчерпаме темата която се проточи много да ви кажа: личноста,качествата и знанията на г-н Атанасов изобщо не са били обект на коментара ми,те мен не ме интересуват..споменах начина по които ни ги поднася тук на нас (а в някои случаи и против нас ;))

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #67 -: 30.11.2010 15:23:52 »
много отдавна никои нищо не е писал за, няма и да напише,изгонихте всички кои с бан кои с парадиране със знания и контакти,кои с обиди..
зарди вас става това което вано каза \"3 човека да останат да пишат..\" ти атанасов,вано и арабов-вие сте
караите я както ви иска и ви харесва и всичко хубаво (да видим когато сте 3 човека форум ли ще е или какво ще е)
кангала набира популярност,все нови и нови хора виждат тая порода колко качества и достоинства има и се захващат да отглеждат и това е важното,а че ти и дружинката ти искате да вкарате своите виждания и теории на всички си е ваш проблем

Ей градски-кой сме изгонили,че не разбрах???Това,че някой не може да обори другия и му са хлабави нервите си е негов проблем,зацепваш ли???
Я се пробвай мен да ме изгониш от някъде да те видя докъде ще стигнеш,а!
Аз на никого не вкарвам мои мисли-просто казвам мнението си и на някой като не му харесва,започва да го приема като налагане-започни да правиш разлика.

И друго едно е да се захванеш-друго е да отглеждаш-пак е тънка границата ;)

--- Колкото по-нависоко сме полетели, толкова по-малки изглеждаме на онези, които не са способни да летят ;) ---

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #68 -: 30.11.2010 15:40:40 »
Ти какво искаш да ти кажем за кангала-питай и ще ти се отговори,предполагам.
150стр имаш на разположение-изчети ги и предполагам повечето неща горе-долу ще се избистрят.

Иво Димов

• Потребител
  • *
« Отговор #69 -: 30.11.2010 15:52:03 »
ще се разровя пак из тези 150 стр
недеи ти да ми обесняваш  да не вземеш да ме объркаш нещо
;)

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #70 -: 30.11.2010 16:08:53 »
ще се разровя пак из тези 150 стр
недеи ти да ми обесняваш  да не вземеш да ме объркаш нещо
;)

Добре няма да ти обяснявам да не ти развалям възходата в темата за кучкарството  ;)

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1648
  • Обичам ви, Прекрасни Животни!
« Отговор #71 -: 30.11.2010 21:23:47 »
уважаема госпожо,
за да не остана неразвран и да изчерпаме темата която се проточи много да ви кажа: личноста,качествата и знанията на г-н Атанасов изобщо не са били обект на коментара ми,те мен не ме интересуват..споменах начина по които ни ги поднася тук на нас (а в някои случаи и против нас ;))

Вие пък защо приемате изказването ми върху себе си?  :o
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон

Билял Акиев

• Потребител
  • *
  • Публикации: 79
« Отговор #72 -: 07.12.2010 07:49:55 »
този пич Наско Бунов имал много кучета кангал и все хубави ходил в турция често при башовете там вкарал наи добрите кучета при нас
не го гонете тоя човек от тук тои е полезен има контакти има какво да каже и покаже тои
забравете другото кучетата гледаите

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 3697
    • www.bgdogs.net
« Отговор #73 -: 07.12.2010 09:33:47 »
този пич Наско Бунов имал много кучета кангал и все хубави ходил в турция често при башовете там вкарал наи добрите кучета при нас
не го гонете тоя човек от тук тои е полезен има контакти има какво да каже и покаже тои
забравете другото кучетата гледаите

Те и другите баннати имат кучета, само че в един форум важното е комуникацията между потребителите. Ако човек не може да си сдържа нервите и когато не може да си подкрепи тезата с други средства освен с личностни нападки по адрес на опонента, той не е полезен на форума.
Проблема при Бунов е още по-голям - той се опита да се подиграва с нещастието на хората - нещо които никой досега не си е позволявал да прави.
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

Билял Акиев

• Потребител
  • *
  • Публикации: 79
« Отговор #74 -: 07.12.2010 20:24:42 »
МОРЕ ОТ ЛЮБОВ....
това сте направили от  форума ви защото се занимавате със стопаните а не с кучетата
сапунка като тези турските сериали