Аз пък не виждам какво толкова има да се коментира форума. Никой никого не кара на сила да влиза или да пише във форума. Но този форум си има правила. Едно от основните правила е да не се дава трибуна на хора поддържащи тестови изпитания. Както знаете всички тези, които имат БАН си пишеха най-спокойно докато не обърнаха всички форуми в говорилня на тема тестови изпитания. Направих и тема специално за Т.И., където всеки да изложи и да защити тезата си - аз не можах да разбера как боя между 2 кучета прави едното вълкодав. Също така неможах да разбера колко боя трябва да проведе едно куче за да е покрило теста. С две думи това си е вид забавление и никакви тестове.
Не мисля че някой на някого налага някакво мнение. Това,че в този форум няма да се говори за т.и. не е налагане на мнение, а е правило. Има разлика.
Много добре знаете, че някои хора и под хиляда ника да започнат да пишат, след 5-6 поста веднага лъсват. Да не говорим че са ясни като бял ден и единствената причина да ги оставям да пишат е защото може би с новата си самоличност може да кажат и нещо смислено. За съжаление освен снимки и махленски разговори от рода кое какъв вълкодав било, аз не съм прочел нищо смислено.
Н. Атанасов може да е всякакъв, но е един от малкото в този форум, който е написал, неща заради които човек си струва да влезе и да прочете, защото този форум не е само темите за кучета пазачи на стада, в които стадата се пазаят от вълкодави, които се давят по между си, щото така са научени от малки.