Този път постът ми не е, нито за загубено, нито за намерено ... аз съм в шок, защото кучето е ОТКРАДНАТО докато го разхождат - пред очите на собственичката му, която не е могла да догони крадеца!Става въпрос за Рекси, откраднат е от "малката Борисова градина" днес. Хора са видяли мургавия крадец да се качва с кучето в тролей номер 11 към Дружба. Чувала съм и друг път от хора подобни истории, но още не мога да го повярвам, че това наистина се е случило днес ...Рекси е мъжко куче, на 7,5 години, черно бял със сини очи. Моля ви оглеждайте се за него! Има татуировка, но това в случая не зная дали ще помогне някак. Надявам се да поискат откуп за него... и не мога да ви опиша как се чуствам.Ако случайно го видите, някой да го разхожда или да са предложили на някого "ново хъски", ако случайно разберете или заподозрете нещо, моля помогнете - звънете на тези телефони:0886 7009940878 1122980887 405588В момента разполагам с тези негови снимки, довечера ще кача ощеТова е Рекси (Agripa Rex of IcyLand - син на Реди и Айси)