Автор Тема: Американски стафордшир териер  (Прочетена 47640 пъти)

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 3697
    • www.bgdogs.net
Американският стафордшир териер и американският питбул имат общ произход. Техните предци попадат в САЩ около 1870 г., като основно са били използвани за борби помежду им, водени в ями, в които били пускани, откъдето произлиза и първото им име питдог. Името стафордшир териер кучетата получават   през 1935 г. , а през 1972 г. стафордширтериера е окончателно отделен от питбула, като самостоятелна порода с име Американски стафордшир териер.

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

Весела Видева - Vesela_5

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 18
Re:Американски стафордшир териер
« Отговор #1 -: 03.11.2009 00:02:26 »
Виждам, че в този форум има толерантен подход и са публикувани снимки от 2 български киноложки организации - БРФК и БРКС. Всички кучета от породата АСТ, произведени от БРФК ги зная наизуст. Ще ми бъде интересно да науча повече информация за кучетата, регистрирани и произведени от БРКС и съответно РККАСТ. Интересно ми е как работи РККАСТ за развитието на породата, защото нещата в БККАСТ загрубяха определено доста...
Благодаря предварително за информацията.

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #2 -: 03.11.2009 09:05:52 »
Здравй Vesela_5 и добре дошла!

В този форум се дава възможност на всеки, независимо в това къде членува и кой е да се изкаже свободно. В този форум няма триене на мнения, освен в случаите когато се прекрачва добрия тон (е като изключим форума Овчарските кучета на България, там страстите понякога са много големи:) ) - разбирай обиди към съфорумци.

Относно действията на БККАСТ, те не само загрубяха, те направо излязоха от контрол. Щом се стигна и до юмручна саморазправа и то на официално мероприятие, каквото е киноложка изложба с ранг CACIB, просто нямам думи.

А относно дейността на РККАСТ, във форума пише председателя на клуба, така че се надявам той най-пълно да отговори на това което те интересува.
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #3 -: 10.11.2009 09:52:52 »
По молба на Любомир Попантонов премахвам всички снимки и материали свързани БККАСТ и  неговите членове.

Не че съм длъжен да го направя, но като се замислих защо ли да им давам трибуна и реално да ги рекламирам.

Цитат
Здравейте ,моля да бъдат премахнати всички снимки и информация от Вашия сайт ,който са свързани с БККАСТ и  неговите членове ,  който вие сте публикували без наше съгласие .

Любомир Попантонов
Алберт Айнщайн

П. Петков - tigar6

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1288
« Отговор #4 -: 10.11.2009 09:54:23 »

Гордоста на боксов клуб АСТ
Тигъра си пази кожата,а човек името.

С ЛОШ ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕШ... С ПРОСТ - НИКОГА

П. Петков - tigar6

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #5 -: 10.11.2009 09:56:32 »
Те вместо да се радват че им правиш реклама  :D

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #6 -: 10.11.2009 10:00:41 »
Те вместо да се радват че им правиш реклама  :D

Проблема си е лично техен.
Алберт Айнщайн

Весела Видева - Vesela_5

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #7 -: 10.11.2009 15:14:58 »
Аз лично уважавам това желание. Ок, за снимките. Но снимки на стафове направени лично от мен бих публикувала. Нищо, че са на кучета от БККАСТ, снимките са реално моя собственост и аз имам право да ги публикувам където си искам. Айде някой да ми каже нещо...

П. Петков - tigar6

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #8 -: 10.11.2009 15:24:57 »
Аз лично уважавам това желание. Ок, за снимките. Но снимки на стафове направени лично от мен бих публикувала. Нищо, че са на кучета от БККАСТ, снимките са реално моя собственост и аз имам право да ги публикувам където си искам. Айде някой да ми каже нещо...
Абе слагайси снимките и хич да нети пука от нищо.Хората престъпления правят и ходят ненаказани.

П. Петков - tigar6

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #9 -: 10.11.2009 15:30:52 »
Весела качвай на твойте кучета снимки да ги видим ;)а тези като неискат си е техен проблем

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #10 -: 10.11.2009 16:59:51 »

Абсолютно си права!
Всички снимки, които бях публикувал са правени лично от мен, така че няма начин да ме накарат да ги махна, защото те са тип новинарски - отразяване на събитие. Но като се замислих малко и реших - има толкова много хубави стафове по света, че защо да показвам тези на Попантонови и гъзолизците около тях. Още повече, че вече хич не съм сигурен кое куче кое е, отговаря ли на родословието си и т.н.
Алберт Айнщайн

Иван Панайотов - vano

• BGDOGFORUM
  • Потребител
    • www.bgdogs.net
« Отговор #11 -: 10.11.2009 17:05:41 »

Алберт Айнщайн

Весела Видева - Vesela_5

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #12 -: 10.11.2009 21:29:54 »
Mда, като се замислим, хората за какви ли не тежки престъпления не могат да бъдат осъдени, та за едни снимки ли!?

Ето снимки на моето куче, но е Ейнджъл'с стаф, може да има 50% недоволни заради публикуването на снимките в този форум.

П. Петков - tigar6

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #13 -: 10.11.2009 23:00:49 »
Браво много добре изглежда на снимките кучето.Само нете разбрах кои 50% ще са недоволни.

Весела Видева - Vesela_5

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #14 -: 11.11.2009 00:55:03 »
Съсобственичката на кучето държи 50% от него. Процентите са от средата на кучето до към задницата му... Може би другия път ще пусна снимки само на главата...