Автор Тема: Въпроси относно форума  (Прочетена 44378 пъти)

bgdogforum

• Администратор
  • Потребител
  • Публикации: 4
Re:Въпроси относно форума
« Отговор #105 -: 28.04.2013 11:21:27 »
Съжаляваме за причиненото неудобство.
Ще се опитаме да възстановим липсващите неща в най-скоро време.

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 1648
  • Обичам ви, Прекрасни Животни!
« Отговор #106 -: 28.04.2013 13:19:46 »
Благодаря за отговора и дано!
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #107 -: 21.08.2014 14:23:09 »
За 2014год. липсват каквито и да са публикации?!....
                                                                                       Джек Лондон

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #108 -: 05.11.2014 22:00:44 »
Почти всеки ден някой се регистрира във форума. Сега, по това време - отново. А на 07.09.2014 е последната регистрирана - STAMENKA. Чудя се, какво става с другите регистрирани потребители. И естествено, сама не мога да си отговоря. Жалко за форума...
                                                                                       Джек Лондон

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 754
  • "Бъдете като животните! Те имат невинност."
« Отговор #109 -: 06.11.2014 20:07:12 »
Почти всеки ден някой се регистрира във форума. Сега, по това време - отново. А на 07.09.2014 е последната регистрирана - STAMENKA. Чудя се, какво става с другите регистрирани потребители. И естествено, сама не мога да си отговоря. Жалко за форума...

Ами аз през ден/два влизам за малко и ако има  нови публикации чета....иначе продължавам да си снимам и гледам кучето,но просто като качват снимки 1-2 потребители ми се губи желанието да кавам снимки...пазя си ги за мен,за спомен.

П.С.Аз предпочитам форума да е слабо активен,но когато имам нова публикация да знам,че си стува да се прочета,а не през 2 мин да има нови постове,които само да ми губят времето.
--- Колкото по-нависоко сме полетели, толкова по-малки изглеждаме на онези, които не са способни да летят ;) ---

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #110 -: 06.11.2014 20:22:33 »
Имах пред вид, че често някой се регистрира,  а всъщност го няма. Може би се е отказал по средата на регистрирането си.
А иначе си прав, Вальо. Но не са само снимките.
Съжалявам за форума, защото наистина много научих от него. И въпреки това, не се отказвам да науча още повече. Нали докато е жив човек се учи?!
                                                                                       Джек Лондон

Валентин Арабов

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 754
  • "Бъдете като животните! Те имат невинност."
« Отговор #111 -: 07.11.2014 17:30:41 »
Имах пред вид, че често някой се регистрира,  а всъщност го няма. Може би се е отказал по средата на регистрирането си.
А иначе си прав, Вальо. Но не са само снимките.
Съжалявам за форума, защото наистина много научих от него. И въпреки това, не се отказвам да науча още повече. Нали докато е жив човек се учи?!

Така е.Аз също съм научил страшно много от форума,дори като се замисля имам регистрация в почти всички догфоруми,но в последните 2 години съм влизал май само тук.Дано живне все пак малко,
--- Колкото по-нависоко сме полетели, толкова по-малки изглеждаме на онези, които не са способни да летят ;) ---

Николай П.Пенев - NIKE

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 19
« Отговор #112 -: 09.11.2014 17:36:38 »
Трудно ще живне който и да е форум,защото всичко живо е ПОЛУДЯЛО по "Фейсбук"!Само форума на организация МАКК си остава активен,както винаги е бил.
NIKE-Когато мъдрецa сочи звездите,глупакът гледа пръста му!

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #113 -: 09.11.2014 17:53:59 »
Трудно ще живне който и да е форум,защото всичко живо е ПОЛУДЯЛО по "Фейсбук"!Само форума на организация МАКК си остава активен,както винаги е бил.

Така е! Но във Фейсбук почти нищо друго не се публикува, освен снимки на кучета и предлагане на палета за продажба. А тука имаше и ниво и беше интересно. Имаше и беше.....
                                                                                       Джек Лондон

Николай П.Пенев - NIKE

• BGDOGFORUM
  • Потребител
  • Публикации: 19
« Отговор #114 -: 09.11.2014 18:54:28 »
Така е,но там им е по-интересно и модерно!Аз лично не ползвам "Фейсбук",а и нямям такъв понеже за себе си преценявам,че не ми е нужен.
NIKE-Когато мъдрецa сочи звездите,глупакът гледа пръста му!

Светла Иванова

• BGDOGFORUM
  • Потребител
« Отговор #115 -: 09.11.2014 19:44:01 »
Не знам дали е модерно и колко е интересно. Общо взето фейсбук си е губене на време. А за форума, защо замря, си имам мое обяснение. Мога само да съжалявам за затихващите му, направо затихнали функции. Много си го харесвах и ако заживее отново, със сигурност ще бъда от активните му потребители. Въпреки, че имам "само" две кучета и не съм "стокарка".  :)
                                                                                       Джек Лондон